czesc
fortuna bedziesz na 100% piekna panna mloda
avanti zazdroszcze ci tego szlu kupowania, ja juz mam to za soba- nawet pieluchy mam.
Monisiu super ze i u ciebie wszystko ok. Masz niezla wage, ja ma 10kg na plusie.
zoola sprobuj z tym basenem, jest naprawde super!!! jak lekarz ci pozwoli, to polecam.
ejustysiu masz jak zwykle pelno spraw na glowie.
Widze ze na Tt sporo zmian, watki zamkniete
Siedzialam kiedys na forum ale dla takich malolat i tez mialysmy swoj watek zamkniety, dopiero tam czlowiek tak naprawde sie otwiera i odslania swoja dusze.
Dzis ide do ginekologa- znowu czuje skurczei pojawily sie plamienia i straszny bol glowy
pol nocy nie spalam. Wizyte mam na 8;00 wiec szybko zjem i jade- mam nadzieje ze z Niunia wszystko ok. O mezu nie bede pisac, bo tu temat skonczony z mojej strony- milosc nie wym czy byla, ale jak byla to sie skoncztyla- nie ma co sie ludzic
Szkoda tylko mojego czasu i zdrowia. On nie chce ratowac tego malzenstwa, zakopal sie w papierach i jeszcze maja jakies problemy w firmie, kilku adwokatow stracilo prace i 1 ksiegowa zwolnili- wiec kryzys dopadl tez nas.
ide na sniadanko- milego dnia, serduszkiem jestem z wami- przepraszam ze nie odwiedzam was tak czesto ale czasami nie mam o czym pisac, albo przychodzi dolek ileze caly dzien w sypialni i placze.
milego dnia
[ Dodano: 2009-02-06, 12:20 ]
za 29 tydzien wow.....