Sensibel fajnie ze jestes.Martwilysmy sie o ciebie.
A moj szkrab wlasnie marudzi wiec nie poczytam.

Wkleje wam tylko zdjecie jak wcina suchara

ale jej smakowalo.

mysle, ze nic sie nie powinno stac, jak na 5 min wyskoczysz.. szczegolnie, ze maly spi teraz, a Ty masz blisko...mam bliziutko, pod samam nocem, musze przejsc przez ulice, mam widok na ateke z okna, a maz jest w pracy, wiesz co, nie chce go budzic, bo chce odpoczac troche, nie ma juz sily, a moze skocze tak bez niego jak on spi
wiesz co ja dla Erika dawalam zwykle chrupki kukurydziane Mazurki sie nazywaly, wcinal jakoszalaly, az mu sie uszy trzesly, oczywiscie byl caly umazany, ale to nic, bardzo je lubi, jak je widzi to az mu rece sie trzesaSZKRAB - mozna juz dawac sucharki dzieciakom?? Jakies specjalne, czy takie dla doroslych?? Tez bym juz cos dala malej, a jak Pan byl ostatnio w Lidlu, to szukal tych bezglutenowych chrrupkow (chrupek??) kukurydzianych, co pokazywala mi IWONA H, ale nie bylo...
kurcze tylko co kupic, ja nie mam pojecia co tu jest w Niemczech przeciwbolowego dla dziecimysle, ze nic sie nie powinno stac, jak na 5 min wyskoczysz.. szczegolnie, ze maly spi teraz, a Ty masz blisko...
ja tez czasami schodze do sklepu, ktory mam naprzeciwko bloku, jak maly spi... albo ze smieciami itp.
walne Wam teraz wyznanie - nie czytalam zadnych lektur przez cala podstawowke i liceum, hhehheee...
zapytaj w aptece...kurcze tylko co kupic, ja nie mam pojecia co tu jest w Niemczech przeciwbolowego dla dzieci
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość