JAGNA - sprzedacie fure i kupuj 3 lapsy jeszcze (dla Emi juz na zapas) i wtedy wszyscy beda szczesliwi...
PATI - ja tez nieraz zostawiam mala na 5 min jak spi, bo musze np. z kundlem zrobic rundke wkolo bloku...
SHOO - a ja sie przez tyle lat szkolnych nie zmusilam do czytania lektur - jechalam na opracowaniach... jak tylko skonczylam szkole i skonczyly sie przymusy, to ja jak szalona pozyczalam i wypozyczalam ksiazki...
a ostatnio smiac mi sie chcialo, bo pisalam Wam, ze przychodza do nas znajmomi, bo kolezanka ma urodziny... no i wpadaja do nas, ona z prezentem w torebce ozdobnej i mowi, ze jej facet kazal sie nam pochwalic co od Niego dostala... no to ja zagladam do srodka, a kolezanka mowi rownolegle, ze dostala jakas tam plyte i jej ulubiona ksiazke... ja patrze, a tam...

"Chłopi!!!" Myslalam, ze skonam... oboje z Panem popatrzylismy na Nia ze zdziwieniem, a Ona: "No co?? To moja ukochana ksiazka, znam ja na pamiec!!!"

nie spodziewalam sie...
[ Dodano: 2009-02-06, 14:04 ]
JAGNA - no wiem, ze gluten sie juz wprowadza, ale IWONA chyba pisala, zeby podawac bezglutenowe, bo sa mnie lepiace od tych normalnych... ja sie jakos boje tych chrupek (chrupkow??), dziecko sie nimi nie zaklei?? i ile mozna dac dziennie??