anankesuper ze spotkanie sie udało..
my jutro jedziemy na pierwsza wizyte do dziadków..do tej pory oni przyjeżdżali
a ja wyskocze sobie przy okazji na drobne zakupy..przede wszytkim musze zakupic jakies spodnie..bo niesety w te sprzed ciaży dłuugo pewnie jeszcze nie wejde
noo, kawkę spokojnie wypiłam i muszę brykać.. szykujemy kąpiel malucha.... potem będę musiała listę na jutrzejsze zakupy robić, wydrukować kilka zdjęć żeby na jutro być gotową
dostałam ichnie becikowe 500f wpadło i jest jak znalazł na dziurę naszą w budżecie i na zarezerwowanie biletów na prom na wyjazd do Polski, i dostanę telefonik nowy z okazji walonych tynków
dostałam ichnie becikowe 500f wpadło i jest jak znalazł na dziurę naszą w budżecie i na zarezerwowanie biletów na prom na wyjazd do Polski, i dostanę telefonik nowy z okazji walonych tynków
Marcia77, dojrzałam teraz, bo wcześniej tylko rzuciłam głazem suprr, że Milenka ma juz karuzelkę
ja zdecydowałam, że zamówię w Polsce i bratowa mi przywiezie 19go marca, bo teściom juz się nie zmieści a tutaj niestety nie ma takich, jakie mi się podobają... więc kolejną rzecz targać będę z Polski
[ Dodano: 2009-02-07, 08:39 ]
bry Kobietki i Maluszki
jak tam nocka??
ja juz jestem z kawką... mój Alutek niestety nie wie, że sobota noo, ale jeszcze kilka lat i będzie fajnie pospać do 10tej
witam :)
u nas nocka ok, synuś poszedł spać o 22.30 i się budził na jedzonko o 3 usną ok 4, ale widziałam że się kręcił, chyba nie mógł zasnąć, ale był chichotko i się obudził o 7 wypił mleko trochę pomarudził, włączyłam mu karuzelę w łóżeczku to przez 30min był spokojny, obserwował, potem mu się znudziło wzięłam go na ręce ni i zasnął, leży w łóżku i udaje, że śpi, bo pewnie się niedługo obudzi na jedzonko