widziałam reklamę tych pampersów i co jesteś zadowolona?active baby easy up takie majteczkowe, bo się migiem ściągają i dziadkowi tez je łatwiej ubrać. Ale one są jeszcze droższe, a jest ich tylko 56 w jumbo packu
kupiłam je juz dawno i wtedy bardzo byłam niezadowolona, bo sa bardzo mało chłonne i co chwila Kuba był przesikany no i problem jak się skupka w pieluchę, bo trzeba ściągac z gówienkiem. Później co prawda okazało sie, że można je po prostu przerwać i z tym nie ma problemu. No ale odłożyłam je na półkę na długo. Natomiast teraz jak Kuba siada na nocnik i juz nie tak dużo ląduje w pieluszce to są super. Bardzo łatwo się ściągają i wciągają i można to robić nawet i 100 razy, to nie to co rzepy, które zaraz przestaną się przyklejać. No i plus właśnie, że dziadek może je łąwto wciągnąc (a jest po wylewie i nie d rady się z Kubą szarpać)kilolek napisał/a:
active baby easy up takie majteczkowe, bo się migiem ściągają i dziadkowi tez je łatwiej ubrać. Ale one są jeszcze droższe, a jest ich tylko 56 w jumbo packu
widziałam reklamę tych pampersów i co jesteś zadowolona?
święte słowaja siedze na tyłku całe wieczory przy biurku więc siła rzeczy zaglądam. Pewnie jakbym nie zglądała to by mi się ze wszystkim szybciej schodziło poza tym to nałóg
taaa a potem krzyczą panie nauczycielki, że dzieci lektur nie znajacholerkqa chyba musze na poniedziałek Kubusia Puchatka przeczytać bo już nic nie pamiętam albo jakieś opracowanie tylko kurcze "ściągawkę z lektur" w pracy zostawiłam
no kurcze, ile razy można to czytać??? hihihi autentyko czasmai to nie pamietam o co chodziło, dobrze, że dzieciaki siebie na wzajem pilnuja ale mam ściagę! i korzystam manietnie! Dobrze zainwestowane 12 zł!!!kilolek napisał/a:
cholerkqa chyba musze na poniedziałek Kubusia Puchatka przeczytać bo już nic nie pamiętam albo jakieś opracowanie tylko kurcze "ściągawkę z lektur" w pracy zostawiłam
taaa a potem krzyczą panie nauczycielki, że dzieci lektur nie znaja
no tak a dzieciakom to sie pały stawia za ściągiale mam ściagę! i korzystam manietnie! Dobrze zainwestowane 12 zł!!!
u mnie niestety też , szczególnie wieczorami jak dzieciaki śpią , tylko częściej na przysłowia zaglądam , ale teraz i o was będe pamiętać na 100 % , mam nadzieję że wybaczyciepoza tym to nałóg
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość