Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!

07 lut 2009, 23:56

a ja nie mam takich problemów, bo nie mamy tv :-D ale na laptopa lub kompa też Al lubi luknąć.
Ja własnie sprzedałam całą wyprawkę Alka i trochę mi przykro....sprzedałam wszystko od newborn do 3 miesięcy, poza tym rogal do karmienia, moses basket, leżaczek kapielowy, spodnie ciążowe....tyle wspomnień. Zostały tylko jego pierwsze śpioszki i czapeczka, te które włożylismy mu na porodówce :ico_oczko:
Głupia jestem, ale prawie sie poryczałam jak wyszli z domu....ale ten czas szybko płynie....

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

08 lut 2009, 00:32

moj szkrab też lubi oglądać tv! chyba wszystkie dzieci lubią,ale słyszałam ze nie powinny :ico_nienie: ponieważ śnią się w nocy koszmary,ale nie wiem :ico_noniewiem:
u nas wczoraj mieliśmy wieczór przy piwku,oczywiście bezalkoholowym :ico_haha_01:
dziś już nie bo mój mądry misiek(ten duży :-D ) nie kupił,a tu czuby mają zakaz sprzedaży alkoholu w weekendy :ico_puknij: :ico_olaboga:
oj jak to dobrze że wracamy do polski! wkońcu normalne żarcie, miasto!!! bo tu mieszkamy na takiej większej wiosce a do miasta dużego mamy 70km!!!
już nie moge doczekać się chocby nawet KFC!!!!chrupiące skrzydła!!!! bo tu oczywiście nie ma!!! :ico_placzek: zresztą tu dużo rzeczy nie ma,a jeśli chodzi o jedzenie to masakra :ico_szoking: oni tu nie maja niczego!!!!
oj rozmarzyłam się,dobrze pomarzyć :ico_haha_01:
miłej nocki dziewczynki :-D

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lut 2009, 11:16

:ico_haha_02: witamy sie z rana
Zirca ja Cie rozumiem :ico_sorki: to tyle wspomnien ze trudno podchodzic do tego z zimnym wyrachowaniem...a z drugiej strony przywiazanie do rzeczy...masz to najwazniejsze wspomnienie przy sobie Ala :ico_brawa_01:
Agusia ja pije piwko alkocholowe :-D ale jedno male :-D
Nocka SUPER :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: spala 8 30 obudzila sie o 2 :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: oby za rogiem nie czekal kolejny kryzys :ico_sorki:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lut 2009, 11:47

hej u mnie tez nocka mogla byc po za chrapaniem Piotra ktore niepozwalalo mi zasnac i obudzilo nas juz o 7 rano :ico_noniewiem:
Głupia jestem, ale prawie sie poryczałam jak wyszli z domu....ale ten czas szybko płynie....
to prawda ja ostatnio wyciaglam pierwsze spiszki kacpra i mialam to samo schowalam je i bodziaka z kaczuszka w to byl ubrany zaraz po urodzeniu, tez mi przykro ze to tak szybko mija ale z drugiej strony ciesze sie ze maluch rosnie rozwija sie i widze jak go to cieszy ze juz tyle potrafi :ico_brawa_01: wczoraj przypomnialo mu sie jak sie pluje i robi to teraz caly czas i do tego czesto z jezykiem na wieszchu :-D

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lut 2009, 12:29

Witajcie

u nas nocka jak zawsze, nie najlepsza,
ale i nie najgorsza, taka sobie.
Maly marudzi w nocy, juz nie mam czasmai sily,
nie zdarze dosjc do lozka, przykryc sie i juz musze isc znow bo placze :ico_olaboga:

Agusia1982
a jednak wracacie do Polski :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ale Ci zazdroszcze, tez bym chciala :ico_placzek:

zirca wiem co czulas, bo ja jak patrze na te ubranka
to szkoda mi ich komus oddac, ja tam bede trzymac

Adia26 Kacperek slodki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ciekawe jak u Miszki, nie odzywa sie znowu, biedna, jak nie kolki,
to znow cos
:ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lut 2009, 13:47

Kurde czekam na Marcina zeby mi samochod odkopal :ico_haha_01: juz mam dosc siedzenia w chacie chce skoczyc na miasto :ico_zly: a jego nie ma i nie ma-jak zawsze jak jest potrzebny :ico_zly:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lut 2009, 14:58

mmarta81, no to Igol na jęzorek pokazał no nie ładnie :ico_nienie: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: boskie zdjecie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zirca

08 lut 2009, 20:15

stawiam podwójnego :ico_tort: bo dziś mam podwójną okazję-
4 miechy Kropka :ico_brawa_01:
Rocznica tego oto wydarzenia :-D

Obrazek

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

08 lut 2009, 22:20

Najlepszego dla Alka!! :)

kurde a u mnie wszystko pojdzie sie je *** :[ ale jestem zla! Mala co chwile sie budzi, w nocy nie spi, i rozumialabym to gdyby to byly te zabki! To musza byc zabki! A mowie, ze wszystko sie popsuje, bo tyle tygodni sukcesywnie odkladalam ja do lozeczka, teraz jak budzi sie nawet co 30 minut, ja nie zdaze oczu zamknac i juz pobudka, to po prostu nie jestem w stanie jej odkladac do lozeczka - a UWIELBIAM spac z moim M, nie chce spac we trojke, bo za kazdym razem jak ja biore do lozeczka to i tak jest zle, bo nie spie normalnie wobawie ze ja zgniote :[ alez mnie to zlosci, ze ta lekarka mowi, ze nic nie widac, to co to moze byc? Powiedziala, ze mala sie nie najada :[ nonono!!! Skoro podalam jej w dzien kaszke + 3 razy butelke + piers i bylo to samo, na nastepny dzien 3 razy butelke i piers i dalej to samo, dzsiaj juz potrzebowala 2 razy butelke, a butelke zjada po 120ml, a przed spaniem nawet 180ml i zawsze dostaje bezposrednio przed spaniem i mimo ze w dzien spala w sumie z godzine to po 50 minutach juz sie obudzila jeczac i marudzac.. no bez powodu na pewno tak nie robi!! Musze chyba jednak zaczac myslec, ze to zabki bo tylko to pomoze mi przetrwac - to przynajmniej daje nadzieje, ze wrocimy kiedys do 8h snu ;((( jejku jakie to byly piekne czasy, jak sama ja budzilam o 5 rano bo moje piersi nie dawaly rady i musialam jej dac mleczko :) ehh no nic, mam nadzieje, ze powrocimy do normalnosci niebawem, bo inaczej bede nerwusem :[

no i wlasnie 10 min temu usnela po marudzeniu przez 20 min i znow to samo AAAAAAAAAAAA :[

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lut 2009, 22:40

stawiam podwójnego bo dziś mam podwójną okazję-
brawa dla Alka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
hehe ja też mam swoj teścik na pamiątke :ico_brawa_01:
yoanna, o j ty sie umęczysz kobieto :ico_noniewiem: mam nadzieje ze niedlugo wam minie ten kryzys :ico_sorki: i juz sie obawiam jak to bedzie z Kacprem :ico_noniewiem: dzis tak zaczol pchac sobie raczki do buzi, za głebok ze az sie krztusił :ico_noniewiem: mam nadzieje ze to zabkowanie obejdzie sie bez wiekszych kryzysow :ico_sorki:

Wróć do „Przedszkolaczki”