[ Dodano: 2009-02-10, 07:42 ]
No tak...ale ja wstaję..bo muszę...chłopcy do szkoły na 8...
no, ja tradycyjnie zwpadłam do Was ...nie nie z poranna kawa...z herbatka(z sokiem malinowym)
Chociaz dzisiaj czuje sie rewelacyjnie...![]()
witaj w klubie smoczko-wypadaczy.. mozemy sobie reke podacEmi jest jakaś niespokojna...wczoraj dostała butle o 21-ej...potem w nocy o 1-ej,5-ej...Ale podobnie ja Su ,wierci sie kiedy wypadnie jej smoczek...![]()
mnie nie zdarzylo sie przeniesc malego do siebie... tak samo, jak nie wstaje w nocy, zeby go przewinac/nakarmic.. tylko ten smokW końcu wylądowała u nas w łózku i tak spi do teraz...co ja robie...?
hehe.. 2 lata do bardzo dlugo, przynajmniej na mleku zaoszczedzilisciePóżniej jak juz był straszy sam sie obsługiwał...nawet sie nie obudziłam..hehhe.Mały podciąggał mi koszulkę i sobie pił....ale jak kiedys mnie użarłpowiedziałam DOŚĆ
![]()
![]()
jakbym miala ocenic sam film, to 5/10... a jezeli chodzi o gre aktorow (nie tylko Meryl), to daje 10/10shoo, film z Meryl musiał byc dobry
hmm butelka z uchwytami? nie znalam takiego wynalazku... wiem, ze sa kubki-niekapki i one maja uchwyty, ale butelka... hmm musze sie rozejrzec, dobry pomysl..Myślę nad jakąś butelką z uchwytami...mała może po mału uczyć sie pić sama...
ja kupilam ten od 4 m-ca przeznaczony do kaszek... ale bez sensu, bo zrobilam malemu mleko, dosypalam troche kleiku i podalam, ale tak szybko lecialo, ze on sie zaczal krztusic.. wiec musialam zmienic na stary smoki chyba wymienie jej smoczki.Poza trym mleko i chusteczki...bo wszystko mi sie pokończyło.Aż boję sie myslec ile dzisiaj pójdzie kasy
moj nie zauwaza, jak cos dosypuje... tzn. pewnie zauwaza, ale i tak pije i mu smakuje..shoo, ta moja mała guła....nie bardzo chce pić mleko z dodatkami...jak tylko cos wyczuje(kleik,kaszke)to pluje ...Tak samo było z deserkami...chociaz wczoraj udało mi sie jej wcisnac poł słoiczka ...(jabłka,banany,brzoskwinie)![]()
nie no, to u nas non stop butla... ma specjalna mala butelke do soczkow (zwykle dostaje 100-110 ml), herbatek nie podajeA soki czy herbatki...pije z łyżeczki
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości