fortuna fofa wiem wiem :) mam coraz większy apetyt,
boje sie o ten mocz [o maly już wstal] krocze mnie ardzo boli i wszystko nadal mam tam spuchnięte pewnie wina jest w bakteriach, jutro ide do gina.
mój maly to sie wczoraj z mamą podenerwowal bo tatuś nam za skóre zalazl i normalnie z pięściami sie na niego rzucilam, ale myslalam , że go zabije - takie mam humorki, bo mi wypomina, że pieniądze wydaje SWOJE wlasne, i dlugo nic nie mówilam aż wczoraj sie wscieklam, na dom wszystko prawie ja dalam, lóżeczko kupilam za swoje , wózek też, buty na zime mam najtańsze za 40 zl on nosi lacosty za 700, kurtke też mam zwyklą a on kupil skóre za 2000 i mówi, że to ja wydaje pieniądze
ostatnio kupilam sobie pizze za 14 zl tez mi wypomnial - on w mcdonaldzie jednorazowo wydaje 30 no, ale jak mi karnet na masaże wypomnial to myslalam, ż go zatluke i sie na niego rzucilam - teraz chodzi taki pokorny bo chyba do niego doszlo
[ Dodano: 2009-02-10, 09:01 ]
zoola powiem Ci, że od 100-dniówki nawet nie wiem kiedy to minęlo, tak ten czas mi szybko leci- a pamiętacie świeta przeciez dopiero byly - ja to czuje , że szybciej maj przyjdzie niż sie spodziewamy