a czasami to forma zabawy, żeby mama przyszła i pogadała

[ Dodano: 2009-02-10, 09:16 ]
najbliższe karmienie mamy o 10 , chyba się uspokoił tym smokiem, bo leży i ssie i udaje, ze śpi

[ Dodano: 2009-02-10, 09:25 ]
już wyrzucił i ma czkawkę

a czasami to forma zabawy, żeby mama przyszła i pogadała
to jak moja jak juz siuska zrobi tojej przeszkadzabo jemu to dwa, trzy razy siuśnie i juz nie podoba się![]()
milutka, moim zdaniem nie jest głodna... dziecku ile razy podasz butlę tyle razy by ciągnęłoa tak wogole dziewczyny poradzcie ja juz sama nie wiem wrrr malenstwo płacze non stop..
noo, raczej nie.. mama zawsze jest najważniejsza.. ale wiesz, jeżeli piszesz, że jesteś wykończona, kończy Ci się cierpliwość i masz dość, top ona na pewno czuje, że podchodzisz do niej z takimi negatywnymi uczuciamimoze to wynik ze caly czas sama ze mna w domu zauwazyllam ze jak gdzies pojedziem to lubi nowe twarze i sie cieszy
naprawde sie staram, ale czasem sa takie chwile ze opadaja mi receMilutka, postaraj się z uśmiechem podejść do niej, ze szczerym uśmiechem.. tu i teraz wykasuj z pamięci to, co było i jak ciężko było, nastaw się że może być jeszcze gorzej i tyle, to fakt, tu juz nie ma czasu, miejsca na życzenia, tu jest rzeczywistość i jaka jest, taka jest i musisz ją zaakceptować... a dziecku ciężko być pogodnym, skoro jest uzależniona od Ciebie i Twojego nastawienia...
milutka może mała wyczuwa też Twoje zdenerwowanie i jest wtedy płaczliwa, po pierwsze Ty musisz się uspokoić, a wtedy i dziecko będzie spokojniejsze.a tak wogole dziewczyny poradzcie ja juz sama nie wiem wrrr malenstwo płacze non stop.... nie ma zadnej kolki tfu tfu.... ale placze co 2 godziny chce jesc lub co godizne ... odciagam mleko z pieri bo w nocy za chiny ludowe nie chce ssac... i placze bo nie moze zlapac cycka jeszcze ta pielucha ortopedyczna nie pozwala malej wziasc na bok do karmienia wogole mam to zabronioneteraz jej dalam juz 4 razy cycka ale widze ze sie nie najadla bo jak uciekl cycol to zaraz placz no wiec dalkam odciagniete mleko 40 ml i zasnela ale pewnie nie nadlugo bo jak ja odkladam to grymasi i placz nie wiem moze ją cos boli ...??
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość