Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lut 2009, 15:05

zirca, dzieki wielkie :ico_sorki: :ico_sorki: juz ci przesłałam na poczte :-)

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!

10 lut 2009, 15:52

Witam!
jeeeeeej ale cudne Wasze dzieciaczki,wszystkie co do jednego cuuuuuuda po prostu,az mi sie chcialo ogladac :ico_brawa_01: U mnie nadal brak czasu,ie mam szans usiasc do kompa bo zaraz ryk,no przykleila sie do mnie tak ze musi mnie miec doslownie w dloniach,nawet nie w zasiegu wzroku :ico_noniewiem: Jutro mamy wizyte w szpitalu,moze cos mi poradza na ta jej bezsennosc :ico_placzek: Bo padne na pysk inaczej :ico_noniewiem: A zeba jak nie bylo tak nie ma....Tak bym chciala wpadac codziennie,no ale sie nie da :ico_placzek: Nawet nie jestem w stanie Was doczytac.o juz trwa trzeci tydzien :ico_noniewiem: Tak czy inaczej CALUJE WAS MOCNO :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
agnkel
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

10 lut 2009, 20:48

co myślicie na temat takich butelek z łyżeczką do nauki stałego pokarmu zamierzam ją kupić ale nie wiem czy warto

http://www.allegro.pl/item548208439_10_ ... eczka.html

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

10 lut 2009, 21:16

maluszek zamiast spac to lezy mi na rekach i patrzy na mame a jak mu mówie ze ma spac to sie do mnie smieje co za chłopak :ico_olaboga: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-02-10, 20:21 ]
o a teraz jak go połozyłam to od razu zasnoł chyba chciał sobie mame przed snem pooglądać :-D :-D ja ide troche ogarnąc domek zeby jutro miec wolne od sprzatania

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

10 lut 2009, 23:27

chyba nie lubie tego pana doktora, przepisal jej 7 roznych pozycji - 3 syropy, kropelki jakies, witamine C, wapno i czopki uspokajajace :O no sorry... dopiero co podalam jej pierwsza kaszke, a teraz 6 roznych smakow w tym bananowy mam jej do buzi wprowadzac? Jakos nie wierze w te wszystkie leki, a mala ma przeziebienie, plucka czyste tylko katar i kaszel ehh slonko fajnie, ze wszystko ok :))) a ja jakies ostatnio zle dni mam :/i jeszcze koles mi wstawil 2.0 z egzaminu tylko dlatergo, ze nie zglosilam sie po oddany w terminie projekt :) a na dodatek nie zglosilam sie bo mi napisal ze go nie bedzie, wiec przyszlam w pierwszym dniu jak sie pojawil i mi mowi - miala pani czas do wczoraj :O oczywiscie ja jako jedyna, nie wiem z czym ma problem,ale niech sie pocaluje w nonono! wRr nienawidze tej uczelni, niech ona sie juz skonczy, moge zdawac to jeszcze raz, ale szkoda mi zmarnowanego czasu :/ ide sie pouczyc na egzamin jutrzejszy i koniec na najblizsze 2 tygod :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: nie

[ Dodano: 2009-02-10, 23:29 ]
A co do tej buteleczki z lyzeczka to jak dla mnie stara pieniedzy :P co za roznica czy zupka, kaszka, ryzyk podawany jest lyzeczka z miseczki czy lyzeczka z butelki :) a pewnie im wczesniej zaczniemy przyzwyczajac do miseczki tym latwiej bedzie jej rzucic butle - ale to tylko moja opinia :)

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

11 lut 2009, 10:46

witam :ico_kawa: na dzien dobry zeby nam sie oczy nie zamykały :-D u nas nocka jak zawsze standardowa liczba posiłków i pobudka o 7 czyli nic sie nie zmienia chociaż wieczorem przed snem daje mu już 180 ml mleczka . Ja dzisiaj musze wyskoczyć na zakupy dobrze ze moja mamusia zostanie z Antkiem :-D
niech ona sie juz skonczy, moge zdawac to jeszcze raz, ale szkoda mi zmarnowanego czasu ide sie pouczyc na egzamin jutrzejszy i koniec na najblizsze 2 tygod nie
tak pewnie sobie myślał ze jak masz małe dziecko to też amsz dużo czasu wolnego na nauke :ico_zly:

Awatar użytkownika
agnkel
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

11 lut 2009, 11:33

weronika ma już 5 miesięcy jak to szybko minęło

dziewczyny czy jak rodziłyście to dostałyście ze szpitala paczkę z kosmetykami dla maluszka ? jak tak napiszcie co w niej jest . moja koleżanka się pyta mnie a ja zbytnio nie pamiętam a ona rodziła za 3tygodnie

co do tej łyżeczki koleżanka tez tak powiedziała że nie są zbytnio przydatne
dziś chciałam pojechać do hurtowni Akpol ale w nocy spadł śnieg a słoneczko nie chce wyjść mam już dosyć tej zimy :567:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

11 lut 2009, 13:04

ja dostałam dwie paczki jedna w niebieskim pudełku były tam kosmetyki z nivea krem przeciw odparzeniom chusteczka nawilzona proszek do prania herbatka dla dziecka , kremik z belly szamponik pieluszka z heppy i rózne broszurki rekramowe , a w drugiej był taki fajny etui na ksiązeczke zdrowia i też kremiki i takie tam pierdołki ale powiem ze bardzo fajne te paczki . z tego co pamiętam to wypełniałam dwie ulotki jedną odawałam na noworodkach a drugą na odziale no a teraz dostałam już 3 paczki reklamowe z gerbera, hipp no i bebiko też fajne wiec watro było wypełnić te kuponiki
:-D :-D

[ Dodano: 2009-02-11, 12:06 ]
weronika ma już 5 miesięcy jak to szybko minęło
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: wszystkiego dobrego jejku zaniedługo to już będzie po podłodze buszować :):)

Awatar użytkownika
miszka

11 lut 2009, 13:48

A co do tej buteleczki z lyzeczka to jak dla mnie stara pieniedzy :P co za roznica czy zupka, kaszka, ryzyk podawany jest lyzeczka z miseczki czy lyzeczka z butelki :) a pewnie im wczesniej zaczniemy przyzwyczajac do miseczki tym latwiej bedzie jej rzucic butle - ale to tylko moja opinia :)
Zgadzam sie w 100% :ico_brawa_01: My zredukowalismy butle do 4 na dobe,reszta posilkow to pokarmy"stale" ,za miesiac zmieniam mleko na uzupelniajace :ico_sorki:
Ja dzisiaj musze wyskoczyć na zakupy dobrze ze moja mamusia zostanie z Antkiem
Rany jak ja Ci zazdroszcze,zostawiam co prawda czasem Natalie z Arturem ale to nie to samo,dzwonie wtedy do 5 minut :ico_noniewiem: adia a Kacperek na tym zdjeciu jakby narozrabial i bal ze sie wyda :ico_haha_01: Dziewczyny Marta juz pojechala?

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

11 lut 2009, 15:18

witam!:)
miszka Natalie cudna- i jaka duża już ! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: śliczności :ico_brawa_01:
u nas nudy,nienawidze jak mój mąż ma na drugą zmiane,nic mi sie wtedy nie chce!!!!
Mój wampirek :-D śpi sobie smacznie!
właśnie a Marta już wyjechała?? właściwie to chyba tak bo pisała kilka dni temu że za 4 dni wyjeżdza! jakoś pustki tutaj!
u nas zima na całego ale za to piękne słońce świeci :-D :ico_brawa_01:
aa brawa :ico_brawa_01: dla Weronisi ,już 5 miesięcy,ale ten czas faktycznie mija! :ico_brawa_01: :ico_tort:

Wróć do „Przedszkolaczki”