ło ja Cię kręcę w końcu dotarłam do ostatniej strony

ale nabazgrałyście pod moją nieobecność...
Witam moje kruszynki
Asiuni życzę wszystkiego najlepsiejszego :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:
dopiero dziś mogłam dorwać się do komputera, bo miałam znów egzaminy i trzeba było się uczyć
Tweety123 witam na forum -pisz duzo i często
betina, widziałam ze moim psiurkiem sie pochwaliłaś

hehehe fajnie ze jest na tym forum wiecej bullomaniaków,
rybcia82, Twoja sunia śliczna a uszka ma też piękne ja nie załuję ze nie obciełam, mam za co łapac mojego czterołapa i całować po "szmatkach" bo tak żartobliwie nazywamy jego ucholki
u mnie standardowo też na obiad ogórkowa, z tym ze wymysliłam ja wczoraj a na drugie placki ziemniaczane
dziś troche sie czuje niezbyt dobrze, głowa cięzka, bark dalej mnie boli, do tego poczęstowałam się jedną czekoladką co to kiedyś z Niemiec sie dostawało...
i mnie muli strasznie, chyba pójde
nawet nie chce mi sie z psem iść, umyć stos naczyń... chyba dalej pójde spać, okropnie sie czuje
[ Dodano: 2009-02-11, 10:16 ]
Tagar, super, ze przepuklina sie wchłoneła
ja idę za wizytę w piątek 13-tego... mam nadzieje ze nie bedzie pechowa

zresztą nie wierzę w przesądy
zapomniałam sie pochwalić ze kupiliśmy już wózek, używany od kolezanki, jeździła nim 4 miesiące ale zmieniła na lżejszy, nie dziwie sie jej widziałam te schody u niej... też bym takiego wózka nie wtargała, na moje schody natomiast pasuje idealnie, ma duze koła i prawie sam wjeżdza po tych schodach

na razie stoi u koleżanki, bo w naszym mieszkanku sie nie mieści
heh, daliśmy tylko 100zł, a jest tak zadbany ze byłam w szoku...
no i jest uniwersalny kolorystycznie beżowo-buraczkowy