o kurcze a ja 85 gr za sztukęW kodaku płacę 20gr za sztukę 10x15.

moja jada już paluszki normalne i z sezamem i z solą i delikatesowe bez niczego.Sylwia, takie paluszki dla dzieci, chyba z lajkonika
sa mniej slone, bardzo dobre
super bucikiSylwia takie http://www.allegro.pl:80/...?item=547554007
a co to jestMoja wczoraj dostała hydroxyzynę
tak oddzilne wejście ale jak juz dostawiamy to taki kawalek z 10m na 6 m i na dole zrobimy salon z kuchnią a na gorze pokoik z łazienką. Wtedy jak byśmy wszystko wykończyli to byśmy mieli osobne wejście. na dole salon z kuchnia a na górze 4 pokoiki i łazienkętzn ze sobie wejscie oddzielne robicie? sorki za wscibskosc
syrop o działaniu takim jak luminal - uspokajające, usypiając i ogłupiająceMoja wczoraj dostała hydroxyzynę
a co to jest
no to super będziecie mielitzn ze sobie wejscie oddzielne robicie? sorki za wscibskosc
tak oddzilne wejście ale jak juz dostawiamy to taki kawalek z 10m na 6 m i na dole zrobimy salon z kuchnią a na gorze pokoik z łazienką. Wtedy jak byśmy wszystko wykończyli to byśmy mieli osobne wejście. na dole salon z kuchnia a na górze 4 pokoiki i łazienkę![]()
![]()
jak zamawiam u jednego gościa to tak, ale o ile pamiętam to max. 10zł. A jak w sąsiednim mieście, to mam wysyłkę gratis - kiedyś wygrałam konkurs fotograficzny i dostałam bon na ich usługi. Zostalo mi jeszcze 25zł, ale tak myślę, żeby do nich pojechać i żeby zrobili Tosi ładny portret na okoliczność roczku. Zaraz Ci podeślę na gg link do faceta, u którego przez neta sobie zamawiamy odbitki ze znajomymi.W kodaku płacę 20gr za sztukę 10x15.
o kurcze a ja 85 gr za sztukę![]()
ale za przesyłke coś płacisz ?
o to suuuuuperWtedy jak byśmy wszystko wykończyli to byśmy mieli osobne wejście. na dole salon z kuchnia a na górze 4 pokoiki i łazienkę
też nie chcieliśmy. Ale jak mała po kilka nocy z rzędu wrzeszczała, prężyła się i nic nie pomagało, to już daliśmy. I po takiej nocy zupełnie inne dziecko było. Czasem warto wspomóc sen dziecka, bo jak notorycznie nocki zarywa, to potem nerwowe ze zmęczenia.Własnie sobie poczytałam o tej hydroxyzynie i ja bym tego dziecku nie dawala![]()
![]()
![]()
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość