wow lulu to kupe ciuszkow faktycznie masz
JA sie wlasnie zastanawiam czy jeszcze kupowac czy nie - bodziaki mam 4 z dlugim rekawem 56 i 5 sztuk z krotkim na 62. Ze 3 rampersy (i na oku 2 nastepne na Allegro) Musze dokupic jakies pajacyki bo takich malych mam chyba ze 3 tylko i to welurkowe, a przyda sie cos z bawelny. Tylko nie wiem coz tymi bodziakami, czy kupic jeszcze? I jaki rozmiar
Moze dokupie jakis 3-pak najmniejszych z krotkim rekawem, najwyzej nie zaloze wcale
Najgorsze ze z kasa krucho przez ten nieszczesny remont, wiadomo jak to jest, wyszlo drozej niz zamierzalismy, a na dodatek zdechl piecyk w lazience i trzeba bylo kupic nowy i fachowca oplacic
Nie cierpie jak sie wszystko na raz zwala na leb
Strasznie by mi sie przydala normalna wyplata, a tu 9 miesiecy na zasilku..
Dzwonilam dzis do ZUSu czy mi laskawie przysla PITa bo chce sie rozliczyc - czujecie ze mnie przelaczaly babki chyba z 10 razy
Czulam sie jak katarynka w kolko to samo mowic kazdemu.. A jak w koncu uslyszalam "no niee znowu pani wrocila na ogolna linie" to sie juz z deka wkurzylam
No ale dowiedzialam sie ze PITa nie dostane w tym roku, dziwne bo od polowy listopada 2007 mi placa