olala, i ja przyłączam się do życzeń :ico_buziaczki_big: Tweety123, robisz z kiwi dokładnie to samo co moja siostra zawsze śmialiśmy sie że kiwi zjada jak jabłko Tagar, zazdroszcze tego babcinego rosołku -od babci jest najlepszy ah ja pracowałam kilka lat jako kelnerka i była tam taka starsza pani Renia jej rosół był najlepszy jaki na świecie jadłam ah nadal jest tylko juz od dawna tam nie pracuje a lokal zamkniety jest tylko na imprezy wiec nici z rosolku i przede wszystkim ciesze sie ze z dzidziusiem wszystko dobrze rybcia82, wy mi smaki robicie a ja moge sie tylko tym obejsc nie oplaca mi sie dla 1 osoby zupki gotowac bo szczerze powiedziawszy nie wiem jak moj szanowny zolądek zareaguje i wszystko bede musiala wywalić a nie lubie marnowac jedzenia -dlatego doczekac sie nie umie az zamieszkam z moim i zaczne gotować obiadki-uwielbiam to na razie ratuje sie innymi smakami strasznie lubie gotowane warzywa na parze lub zupki wielowarzywne (z mrozonek na 2 razy )izuś_85, a pochwaliłam sie psiurami nie byłabym soba gdybym nie gadała o psach
wczoraj jeszcze 2 razy wymiotywałam ah ta tesciowa dzis czuje sie dobrze jestem strasznie podekscytowana jutrzejszym dniem -usg 3d mam juz bym chciala miec to za soba bo ostatnimi czasy rozne glupie mysli do glowy przychodza i uspokoje sie gdy tylko serduszko dzidziusia uslysze
zaraz ide z piesiurami na poranny spacer i do sklepu ochote na bulke mleczna mam i kakao (pijam je litrami) milego dzionka odezwe sie jeszcz e