tryeba spelniac malyenski obowiayek tz okropna yono a i dzieki malgoska za ta podpowiedz co do Z iY wlasnie sie przydalo utluke tego lobuza jak on to robiA ja kombinuję jak mężowi odmówić
ja bym byla za!!! czula bym sie swobodniej! jak czytalam ze jakies sasiadki podczytuja malgoske... na prywatnym bylo by supertak tak nasz wątek uprywatnic wiem że się dostaje zaproszenie jednorazowe od osoby która robi prywatny wątek
nie chce was dziewczyny straszyc ale to co jest z jednym to jest pikus w porownaniu z tym co jest z dwójką i ja juz po roku czasu poprostu wymiękam i mam tego wszystkiego po dziurki w nosie. Prosze sie mnie nie zalic bo sama tego chcialamSylwia ty sie masz z dwujka mi tak czesto przy jednym nerwy puszczaja ze nie wiem co by przy 2 bylo
poczekaj pare lat zobaczysz jak sie klucic beda u mojej siostry powodem jest to ze np Jasiu stana myc zeby po zlej stronie umywalki a Ani to sie nie podoba albo po ktorej stronie stolu ktores ma usiasc sie kluca i inne takie glupoty mowie wam wesolonie chce was dziewczyny straszyc ale to co jest z jednym to jest pikus w porownaniu z tym co jest z dwójką i ja juz po roku czasu poprostu wymiękam i mam tego wszystkiego po dziurki w nosie. Prosze sie mnie nie zalic bo sama tego chcialam
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość