tak ma dodatek kleiku ryzowego i kukurydzianego ja malemu daje to mleko i mu smakuje jest bardziej tresciwe od zwyklego, zaczelam dawac to mleko nie tylko na noc.i pierwszy raz widziałam mleko bebiko na smaczny sen czy jakoś tak, oglądałam pudełko i szukam czy jakas kaszka dodana czy co ale nie znalazłam
ja tez je zuzi kupilam , ale te duze bardzo lubi sie bawickupiłam te klocki dla Tosi ale jedną paczkę
jestem tego samego zdaniaJa jestem przeciwniczką wychowywania dziecka w sterylnych warunkach - dziecko to nie królik doświadczalny i ma żyć w domu, w którym czasem zalega kurz, w którym nie ma idealnego porządku. Bo hodowanie dziecka w sterylnych warunkach nie uodparnia go na otaczający świat i robi więcej szkody niż od czasu do czasu zjedzona marchewka prosto z grządki.
dokladnie!!! ja malemu az tak wszystkiego nie daje bo sie jeszcze cykam ale kurcze bez przesady siedzi pinda ktora pewnie nie ma dzieci i gada ze jak dziecku poslodzisz to potem grube bedzie oczywiscie doslownie tego nie powiedziala ale o to chodzilo i ze dzieci biora ptrzyklad z rodzicow... no to koniec z ciasteczkiem do kawki czuby niemilosiernewkur... mnie to jak czytam, kiedys dzieci chodzily z rodzicami na pole i sa zdrowe , a teraz sranie w banie ach szkoda gadac.
naprawde sa tak dobreWysłany: Dzisiaj 10:02
Anuszka napisał/a:
pieluchy Dada i w tą noc sie spisały.
u nas tez sie spisuja
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości