witajcie!!!!!!
ale nas dużo!!!!! troszkę sie pogubiłam i doczytac was nie mogę cos
ja jestem strasznie chora...nistet ratuję sie paracetamolem bo inaczej bym nie mogla wstać w łózka tak mnie głowa boli.....do tego Masteuszek jest chory na zapalenie gardla i marudny jest, duzo placze, nic nie chce jesc i malo spi..super bo ja jestem taka senna ze bym mogla caly dzien spac
ja bardzo bym chciala dziewczynke..bardzo bardzo..ale nie chce sie nastawiac bo jestem wlasciwie przekonana ze i drugi bedzie synus..ja imiona mam juz wybrane..Julcia lub Michałek!!!!!
witam wszystkie nowe ciężarówki i gratuluję!!!!
mmarta81, super brzuszek..ja tez juz mam..zdecydowaniw większy..az sie dziwie..nie da sie juz ukryc ze jestem w ciąży
mmarta81, przecudna fotka dzidziusia!!!!!
ja przed switami tez widzialam moje słońce..serdeuszko tak cudnie pikało!!!
milego dnia!!!
Iza witaj u Ciebie brzuszek znacznie wiekszy bo juz drugi raz jestes w ciazy tak przewaznie jest, ale jak bedziesz miala fotke brzucia to nam sie pochwal. Przykro mi z powodu choroby , kuruj sie kochana i zdrowka dla Was i dla syncia
[ Dodano: 2008-03-26, 14:44 ]
mmarta81 pisze:no widac widac jak sie ktos wpatrzy
u mnie tez jak ktos sie wpatrzy to widac bo tak to pewnie by nikt nie zauwazyl
Pati85, no tak..wlasciwie to ten brzuszek to pozostalosc po porodzie...poza tym jak bylam w ciąży z Matim to tez szybko dostalam brzucholek..a brzuszkiem sie nie pochwale raczej bo sie wstydze ..mam okropne rozstępy!!!!