SANDRUSIA))Witaj kochana nie moge uwierzyc ze juz zaczely sie pazdziernikowe ciezaroweczki Moja Weronisia urodzila sie w pazdzierniku @008 wiec z wielkim zainteresowaniem bede czytala jak przebiegac bedzie u was te wspaniale 9 miesiecy
[ Dodano: 2009-02-10, 14:16 ] o jej wlasnie tez doczytalam
Bardzo mi przykro!!!
dziekuje kochane ja nadal mam nadzieje ze jednak zalapie sie jeszcze na pazdziernik jesli nie to na listopad juz napewno narazie czekam jeszcze kilka dni i sie wszystko wyjasni juz nie moge sie doczekac buziaczki dla wszystkich
co u mnie, za kilka miesięcy znów będę na forum staraczek, szczegóły masz opisane na wrześniówkach, a w skrócie w 10 tc miałam zabieg, bo już dziecko nie żyło.
Witam!!!
Ja wprawdzie nie mam jeszcze potwierdzenia na 100% ale tescik wykazal dwie kreseczki :)
Bylam na majoweczkach 2009 poronilam bliznieta w 10 tyg
Mam nadzieje ze teraz bedzie wszystko oki trzymajcie dziewczyny kciukaski
Paseczka narazie nie robie moze jak bede wiedziala wiecej
Sabcia, gratuluje :) jenny1983, jej tak mi przykro kochana napewno bedziesz miala zdrowa dzidzie juz niedlugo zycze Ci tego z calego serducha :ico_buziaczki_big:
a ja czekam na @ albo i na jej brak powinnam dostac 14 wczoraj juz myslalam ze dostane bo tak czulam dzis to juz bylam przekonana ale nic chyba panikuje heh trzymajcie kciuki dziewczyny bede wdzieczna :)