nie nie jest, nie przenosimy sie na taki zostajemy tutaj to juz postanowione, nie ma sprzeciwów koniec i kropka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tutaj jestem SZEFEMCzy już jest założony wątek roczniaków,
i tak nas z tad wywalą w koncu to temat niemowlaczków a nie starszych dzieci.AniaZaba napisał/a:
Czy już jest założony wątek roczniaków,
nie nie jest, nie przenosimy sie na taki zostajemy tutaj to juz postanowione, nie ma sprzeciwów koniec i kropka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tutaj jestem SZEFEM
właśnie, wlaśnie.glupio pisac 2 razy to samo, ale chyba to nie chodzi o to zeby pisac na 2 tylko jak ktos czegos nie chce tutaj napisac to moze tam a tutaj gadac o pierdołach,
nie zamykamy się. Po prostu nie o wszystkim można pisać na wątku ogólnym.w ten sposob zamykamy sie na nowe osoby, ktore by chcialy do nas dolaczyc, tak jak w ostatnich czasach dolaczyla MIka i Małgoska...
idę już idę... ledwo bo ledwo, krokiem lekko chwiejnym... z butelką winka w jednej i kieliszkiem w drugiej łapce....Spoko laski jesteśmy na prywatnym chodzcie na parapetówe
no ale jak całkowicie przeniesiemy sie tam, to tu nas nie bedzie i kto do nas dolaczy?nie zamykamy się. Po prostu nie o wszystkim można pisać na wątku ogólnym.
Cytat:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość