a u nas dziewczynka to bedzie Oliwia a synek Igor bo mial byc Kacper ale duzo znajomych ostatnio tak swoje dzieci nazwala Zuza_00, jestem w lozeczku przystawiam sobie laptop i klikam z wami ale musze sie ruszyc podlozyc spodnie na wesele uprac meza koszule i wyczyscic spodnie od garnituru a tak mi sie dzis nie chce
Dzięki dziewczyny, Zuza_00, Twoje imionka też super, jak dla dziewczynki to zawsze mi się podobało Wiktoria, ale już u nas w rodzince była więc musieliśmy wtedy wymyśleć inne, wersja dla chłopca (Wiktor) też wchodziła w grę Kacperek też słodziutko
[ Dodano: 2009-02-17, 10:30 ] malutkaniunia88, też superaśne
A drugie imię dacie dzieciaczkom??
Kajunia25, mi sie bardzo podoba Kacperek tez sasiedzi maja i znajoma ale tak mi sie podoba ze damy jak bedzie chłopiec chyba ze maz jeszcze skaies inne imie zaproponuje .malutkaniunia88, ja tez jestem dzis taka nie wypsana i czuje sie tak sobie ,wczoraj o wiele lepiej sie czułam.Moze jak wyjde na miasto to poczuje sie lepiej.
[ Dodano: 2009-02-17, 10:35 ] Kajunia25, a wiesz nie zastanwiałam sie nad tym,ja nie mam drugiego .
Dziewczyny doradzcie mi wyrwac tego zeba czy poczekac i zajac sie nim po porodzie ,bo sie boje a druga rzecz boje sie babla czy mu to nie szkodzi bo bol wytrzymam jak bedzie trzeba.
Zuza_00, ja też mam zęba czekającego na wyrwanie, to ząb mądrości, który urósł mi poziomo i czasem daje o sobie znać, ale się teraz boję rwać i poczekam, bo to zabieg hirurgiczny musi być
malutkaniunia88, ja zawsze miałam jedno hihi i tego drugiego mi brakowało
Kajunia25, no własnie ja bym tez wyrwała tego po porodzie,to jest 7 -siodemka,ktora miala byc martwa bo była zatruta a tu masz babo placek zaczeła bolec.
Zuza_00, ja to mam zab do leczenia ale musze zapytac gin czy moge robic ze znieczuleniem bo powiem wam szczerze ze ja dentysty bardziej boje sie niz porodu Kajunia25, oj nie masz czego zalowac zwlaszcza jek by rodzice dali ci 2 imie taki ktore by ci sie nie podobalo