w ogóle zapomniałam wam powiedziec .....z basenu nici lekarz powiedział ze przeciwskazan zdrowotnych nie ma ale polskie baseny sa brudne i mogłabym złapac jakas bakterie wiec lepiej sobie odpuszcze .....
umowiłam sie dzisiaj z kuzynka ....ide na ploteczki chociaz mezus mi odradza bo ponoc ślisko strasznie ale ona mieszka nie daleko wiec ide
zoola27, puscimy cie ale jak obiecasz ze bedziesz uwazala
co do basenu to ja na studiach zaciazylam a bylam w sekcji plywackiej takze mialam w tygodniu 9 godz i chodzilam do konca ale wiesz ja od poczatku nie mialam zagrozenia a teraz to chyba bym sie bala nawet jakbym byla juz tak daleko jak ty lepiej dmuchac na zimne
zoola gratulacje 7 miesiąca. IVI trzymaj się cieplutko ,dbaj o siebie i malucha.Decyzję podjęłaś słuszną. Teraz spokojnie będziesz mogła rozkoszować się ostatnimi miesiącami ciąży. Co do terminu porodu ja też mam przeczucie, że będę kwietniówką a mielismy 25 kwietnia jechać na wesele naszego światka ze ślubu. Zobaczymy jak to będzie. Decyzję będzie musiał podjąć lekarz bo nie mam zamiaru urodzić gdzieś indziej niż w Toruniu.
dzien dobry, widze, ż wiekszość jeszcze spi wczoraj gronkowiec ( na kwietniówkach doszlysmy do wniosku, że krowa to jest oraza zwierząt) nie zamknąl bramy i piesiu mi nawial, ale mąz zly - nawrzeszczal na nią strasznie, aż sie kobita zabrala i do córki pojechala, no, ale mial racje mam juz dość ucieczek tego psa a na 100% ktoś go już wziąl bo on zawsze wracal - ma numer na obroży, ale mąż rachunku nie zaplacil swojego i numer odciąty - pojechal zaplacic, ale zanim wlacza to tragedia
JESTES NIESAMOWITA hah hahah
ale mnie to rozbawiło !!!
moze piesek sie znajdzie
[ Dodano: 2009-02-18, 10:09 ]
macie tak ze jak patrzycie w lustro to widzicie słoniatko???
no ale w koncu u mnie to juz 7 miesiac a justysia u Cebia prawie 8