magduś81, ale powiem ci ze duze te maluszki moje w 6 tyg nie bylo widac a w 8 tyg wiekszy mial 1,9 a ten mniejszy to maciupenki a twoje to giganty , a do pracy bedziesz chodzic, lekarz zalecil ci dodatkowe leki
Sabcia, no właśnie wiem że duże te moje kluseczki narazie będe chodzić do pracy ale po nastepnej wizycie zapytam o zwolnienie. Powiem szczerze że zapomniałam zapytać. Jak będe zmęczona to napewno będe dzwonić i pytać go o zwolnienie!!
Usg jest takie śliczne!! Nie moge się napatrzeć!!
Sabcia a ty może też się dowiesz o bliźniakach!! A powiedz mi masz w rodzinie bliźniaki??
magduś81, tak mam w rodzinie blizniaki, ale ja juz nie chce blizniakow balabym se jak cholera mam zle wspomnienia boje sie strasznie wiem ze to glupio brzmi ale ...... nie wiem co powiedziec ...... jedne blizniaki juz mialam .....teraz mysle ze bedzie pojedyncza ciaza
Dobry wieczór, dziewczęta...
Sorki, ale od dechy do dechy Was przeczytałam
Sentymentalizm wielki do Asiki mnie do tego skłonił... Reszty nie znam, ale wesoło tutaj i milutko... Pozwolę sobie czasem zajrzeć, jeśli pozwolicie
Wszystkim życzę szczęśliwego kulania się do terminów...
Sabcia, jeśli mogę... Myśl tylko pozytywnie... Nakręcanie się na ewentualne problemy nie służy teraz ani Tobie, ani maleństwu, które się w Tobie rozwija... Podejdź do tego z dystansem, a zobaczysz, że będzie łatwiej... Wiem, co mówię...
Karolina2411, dzieki Kochana ja znam Twoja historie bylam na Twoim watku jak spodkala cie tragedia Bardzo mi przykro
Ciesze sie ze jestes z nami przyda nam sie twoj optymizm
Sabcia, no juz wiem skąd ten mój apetyt hihi. Normalnie jem aż sama jestem w szoku!! Mam nadzieje że nie będe wyglądać jak wieloryb hihi, mój misiu już mówi ale nonono ci urosła!! Chyba go kopne w tyłek za to hihi
[ Dodano: 2009-02-18, 19:27 ] Karolina2411, masz racje kochana!!! Wiem że spokój i pozytywne myślenie to bardzo duży procent sukcesu!! Bądz z nami kochana dobre słowa i super kobitka to naprawde super połączenie do ploteczek!!