Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lut 2009, 11:28

Jagna30, hello :-)

widac, ze z nudow juz mi odbija :-D

Pati85, :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Erika!... a pytalas o zapiekanke... wyszla ok, ale troche za sucha, bo nie dodalam sosu beszamelowego... a bylaby lepsza z sosem (nie dodalam, bo niechcacy znalazlam sobie przepis "dietetyczny"... no i tam nie bylo sosu :ico_zly: )
ale musiala byc dobra, bo we dwojke zjedlismy cala blache :-D

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lut 2009, 11:30

Pati85, :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Erika!... a pytalas o zapiekanke... wyszla ok, ale troche za sucha, bo nie dodalam sosu beszamelowego... a bylaby lepsza z sosem (nie dodalam, bo niechcacy znalazlam sobie przepis "dietetyczny"... no i tam nie bylo sosu :ico_zly: )
ale musiala byc dobra, bo we dwojke zjedlismy cala blache :-D
dziekujemy

No to zapiekanka musiala byc donbra skoro cala blacha zjedzona :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lut 2009, 11:31

witaj PATI, dla Ericzka :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

co do pracy - oczywiscie, ze wolalabym siedziec z Su, ale w pracy nie jest zle... chociaz nie chce mi sie wstawac... i fajnie wyrwac sie z domu do ludzi... ale moglabym pracowac na pol etatu - wtedy byloby super ;)

witaj Jagna ;)

[ Dodano: 2009-02-19, 10:32 ]
SHOO - usmialam sie z tych zdjec paczkow - u nas na takie mowi sie "oponki"

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lut 2009, 11:44

JAGNA :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_haha_01:

shoo faktycznie pomysłów to ci nie brakuje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , oby Jaspi był taki szalllony ;-)

Co do powrotu do pracy to ja wracam chyba na 1/2 etatu, jeżeli do tego czasu P. nie zwolnią ;-)

Co do środków przeciwbólowych to ja mam tylko Nurofen i podawałam go Majce jak miała gorączkę przy zastrzykach i nigdy więcej. Za to Viburcol podaje jej jak podejrzewam że cos ją boli, albo jest marudna, ale to też bardzo rzadko.

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lut 2009, 11:45

Gie, no wlasnie... praca na pol etatu, to by chyba bylo idealne rozwiazanie...

chociaz jak sobie pomysle, ze ktos inny by mial sie opiekowac Jasperkiem przez pol dnia (ktos obcy, w moim przypadku), to mi sie odechciewa... tyle sie slyszy o tych paniach w zlobkach/przedszkolach, ktore specjalnie otwieraja okna, robia przeciagi, zeby dzieci byly chore i zeby mialy mniej pracy... :/

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

19 lut 2009, 11:45

Widziałyście na n-k Hubcia jak siedzi na nocniczku...? :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lut 2009, 11:46

witaj PATI, dla Ericzka :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
dziekujemy :ico_sorki: :ico_sorki:
co do pracy - oczywiscie, ze wolalabym siedziec z Su, ale w pracy nie jest zle... chociaz nie chce mi sie wstawac... i fajnie wyrwac sie z domu do ludzi... ale moglabym pracowac na pol etatu - wtedy byloby super ;)
no to fajnie, ze jestes zadowolona, rozumiem Cie, ze wolalbys na pol etatu, ale dobrze, ze macie z kim zostawic Su.
Pewnie jak wracasz z pracy, to od razu pedem do Zuzi ja wysciskac, co??? :-)
Sliczne zdjecie na naszej klasie, obie takie szczesliwe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lut 2009, 11:47

tyle sie slyszy o tych paniach w zlobkach/przedszkolach, ktore specjalnie otwieraja okna, robia przeciagi, zeby dzieci byly chore i zeby mialy mniej pracy... :/
normalnie ja bym zrobila awanturę biorąc pod uwage mój wybuchowy charakterek :-/
Nie potrafię sie okiełznać, naprawde jestem baaardzo nerwowa i wybuchowa - sama nie weim co z tym fantem zrobic.
To moja największa wada :ico_zly:
A ale kto jest ideałem???

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lut 2009, 11:47

Widziałyście na n-k Hubcia jak siedzi na nocniczku...? :ico_szoking:
nie, zaraz lukne

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”