powiedzial ze jesli ciaza sie przyjmnie oznacza to ze moj organizm jest juz przygotowany. wiec wlasciwie nie musze czekac. a do pracy nie wracam gdyz nie pracuje:)mlena a tobie lekarz powiedział, że po jakim czasie można się ponownie starać ?
[ Dodano: 2009-02-19, 12:45 ]
[ Dodano: 2009-02-18, 20:25 ]
najgorzej tylko, że teraz ten cały kryzys jest i boję się, że jak wrócę do pracy to mnie zwolnią, bo będą się bali że znów będę w [/quote]
jesli cie zwolnia to zrob im sprawe. moja siostre zaraz po poronieniu zwolniono z pracy, niby redukcja etatow:/ zrobila sprawe i bez problemow wygrala.
dzisiaj mam bardziej optymistyczny nastroj:) wlasnie wrocilam z mezem ze sklepu, kupilismy czesc mebli do nowego mieszkania:) a wczesniej nie chcialam nawet o tym mieszkaniu slyszec. dlatego ze to mieszkanie wzielismy wlasnie przez wzglad na moja ciaze i jest tam juz dla naszego malenstwa.. ale wiecie co? nastepnemu malenstwu ( ktore mam nadzieje pojawi sie kiedys, moze juz w przyszlym roku) bedzie sie tam bardzo podobalo
buziaki dla waszych brzuszkow:)
zegnam sie z wami dziewczynki i przenosze sie do dzialu " przed ciaza" powodzenia:)