wiecie co moj maly obudzil sie z wiskiemnawet zelik na zabki nie pomogl, juz mis ie plakac chcialao tak wiszczal, chyba przez 15 minut, nosilam, kolyslalam i nic, ale jakos go ukolyslalam i polozylam sie z nim na sofie w salonie i spalismy tak godzinke, a teraz lezy i sie bawi.
o losie nigdy nie czytalam takich rzeczy, skad kochana Ty to wynajdujesz, az sie nie chce wierzyc, ze kiedys takie metody wprowadzano do uzytkuboshe jaki stek bzdur, nie wiedziałam że ktoś pisał kiedys takie glupoty![]()
![]()
* Kiedy matka przestaje karmić, musi zatroszczyć się o własne piersi. W tym celu należy użyć bandaża o szerokości 15 centymetrów i długości 8 metrów. Bandażowanie wykonuje inna osoba. Taki "opatrunek" pozostawia się przez 4-5 dni, poprawiając go jedynie, jeśli bandaż ulegnie rozluźnieniu. Zabieg ten chroni piersi przed deformacją.
* Dziecko może mieć kolki, które powodują ból brzucha. Przyczyną tej dolegliwości jest na ogół mleko matki anemicznej lub przyjmującej lekarstwa.
* Trzeba również dbać o to, aby dziecka nie budziły hałasy dobiegające z mieszkania.Takie raptowne przebudzenia sprawią, że przez resztę życia będzie nerwowe.
* Kaszlącemu dziecku, które karmione jest piersią, przez 1-3 dni robimy wieczorem ciepłe lewatywy.
jestem zszokowana - na wszystko robili dzieciom lewatywę![]()

margarita mebelki sliczne

Jagna30 czekamy na foty

Wiecie co jestem happy, moja kolezanka z forum z TT manenka urodzila dzis synka, ciesze sie podwojnie, bo razem z nia bylysmy na watku starajacych i ona tak dlugo nie mogla zajsc w ciaze, a tu niespodzianka i zaszla i urodzila dzis w dzien urodzin mojego synka, jaki zbieg okolicznosci