Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 mar 2008, 13:15

Tuska ja też mam jakiś twardy brzuszek, wczoraj i dzisiaj znowu, oj chyba się kładę, bo normalnie nic nie robię a on twardnieje :ico_olaboga:

Nowa przeżyjesz, stęsknisz się i będziesz bardziej kochała :ico_haha_02:

A mi ten ból głowy nie przechodzi, więc to chyba nie z głodu. Pisałam Wam w tamtym tygodniu jaki wymyślny obiad zrobiłam: parówki z ziemniaczkami i mizerią - ale tak mi posmakował, że i dzisiaj to samo zrobię i to chyba zaraz, bo coś już się doczekać nie mogę.
A do mnie zaraz ma przyjść młody (młodszy) atrakcyjny sąsiad, w tajemniczej sprawie, oczywiście napisze Wam o co mu chodziło :-D

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

27 mar 2008, 13:17

spinka pisze:A do mnie zaraz ma przyjść młody (młodszy) atrakcyjny sąsiad, w tajemniczej sprawie

No, no, a czy Twój A. jest w domu :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 mar 2008, 13:23

Jest tzn na podwórku, nie w domu :-D

[ Dodano: 2008-03-27, 12:39 ]
Już poszedł, chciał się dowiedzieć o internecie czegoś tam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

27 mar 2008, 13:40

spinka, to pisz kochana szybciutko, cóż ten "młodzian" od Ciebie chciał, bo mnie zaintrygowałaś :ico_haha_01:

Ja spadam troche posprzatac, wpadnę potem :ico_papa:

lulu_
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

27 mar 2008, 14:02

Hej!!
My też od 6 na nogach :-D Niestety tt nie działał :ico_zly:

spinka, dobrze że Twój A. nie podczytuje tt :ico_oczko:
A Ty lepiej poleż troszkę i weź No-spę na brzuszek!!

Co do mojej wczorajszej wizyty, to było miło pewnie dlatego, że zdecydowałam się na zmianę lekarza na prywatnego. Poza tym do tej pory trafiałam na facetów, a teraz jestem u kobiety.

W poniedziałek mamy USG i chyba 3D zrobimy, bo tylko 20zł różnicy pomiędzy zwykłym a 3D :ico_brawa_01:

NOWA, to zakupy się udały :ico_brawa_01: I jak szybko Wam poszło :ico_szoking: My dwie godziny chodziliśmy po centrum handlowym, a wróciłam tylko ze smoczkiem dla małego.

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 mar 2008, 14:04

hej Rybki, wysłalam męża do pracy i mam chwilke przed lekcjami to wpadłam sie zameldowac. Włosów duuuzo obcięłam sa teraz do ramion, tak że ledwie da się spiąc ale mi w nich wygodnie no i takie odświeżone sa. M. sie śmieje że wygladam jak nastolatka -że taka dziecinna ta fryzurka. No i dobrze :-D
mój woreczek jest strasznie uparty- nie chce przestać boleć. Tzn. wczoraj zaczął po nospie bolec jak szalony- stwierdziłam ze pewnie się rozkurcza i zaraz przestanie no i miałam racje bo zaraz przeszło, ale z 10 minut mocno bolało. Cala noc mialam spokoj i sie wyspalam mimo ze obudziłam sie o 6.30 ale rzeska i wyspana. Po fryzjerce wziełam znów nospe i znów mnie ten woreczek zaczał nawalać ale tak z kwadrans i spokój. Czyli chyba naprawde on jakies skurcze ma i jak sie rozkurcza po tabletce to boli a potem spokój mam. Pewnie lekarz niezle by sie uśmiał z mojej teorii ale mi się podoba :ico_oczko: zjadłam chrupki-małe odstępstwo od diety :ico_olaboga: :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-03-27, 13:08 ]
lulu_, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za zmiane lekarza na lepsze. Ja jeszcze raz ide do tej małpy i tez sie przepisuje do prywatnego co na Ujastku robi i niech sie mnia zajmie :-D
Fryzjerka mi opowiadała że chodziła do tej samej ginki co ja teraz przez całe dwie ciąze ale to juz 16 i 8 lat temu i wtedy baba sie bardziej wczuweała, badania co miesiąc itp. no a mi jak dała skierowanie na poczatku listopada to potem w marcu dopiero :ico_puknij: tyle że sama sobie w styczniu robiłam i sie jej do tego nawet nie przyznałam bo pewnie by mi w maju dała a nie w marcu skierowanie :ico_puknij: no a co do szpitala to też krytykowała ten nasz "lokalny" z tym że stwierdziła że czasem i w krakowie może być gorzej bo to zalezy na jaka zmiane sie trafi w szpitalu. :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 mar 2008, 14:09

Witam

Ja juz byłam wcześniej na tt ale coś nie chodziło.
To sobie do teściowej zadzwoniłam i z godzinę pogadałyśmy.
To oczywiście na balkon poszłam z Milanem teraz ogląda teletubisie a po nich jak zwykle idzie spać.

Słońce świeci temp na plusie, więc powoli śnieg topnieje, choć tego narazie nie widać. :ico_oczko:

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 mar 2008, 14:17

Lulu_ ja chodzę prywatnie i mnie mój gin wkurza :ico_zly: Więc to że chodzisz prywatnie i jesteś zadowolona wcale nie jest jednoznaczne :ico_olaboga:

Ja już obrałam ziemniaczki i wstawiłam parówki, znaczy się wykwintny obiadek w toku przygotowań :-D jeszcze tylko mizeria i zjeść :ico_brawa_01:
Wzięłam no-spę i się położyłam, a pomyśleć że mój gin chciał mnie do pracy wysłać??ale ja mam swoją teorię, on po prostu nie doczytał mojej karty a nie pamięta że ja mam macicę dwurożną.

Marta zdjęcia !!!!!!!!!!!! Piękności!!!!!!!!!!

lulu_
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

27 mar 2008, 14:30

siunia, masz dobre kontakty z teściową :-D
Ja przez pół roku łącznie tyle z moją nie rozmawiałam :ico_oczko: Nie mam złej teściowej, ale czasem ciężko zrozumieć o co jej chodzi. W święta zapytała czy znamy już płeć naszego maleństwa. Myślałam, że z krzesła spadnę, bo zaraz po USG (w lutym) zadzwoniliśmy do niej powiedzieć, że będzie chłopiec. Miesiąc temu przywiozła nawet niebieskie skarpetki w prezencie :-D Ale to nie pierwszy raz pyta o to samo... nie wiem czy celowo czy ma problemy z pamięcią???

[ Dodano: 2008-03-27, 13:34 ]
Więc to że chodzisz prywatnie i jesteś zadowolona wcale nie jest jednoznaczne

Masz rację. Tylko że państwowo to nie miałam dużego wyboru do kogo trafię. A jak już płacę to mogłam wybrać lekarza, którego znałam i któremu ufam :-D

[ Dodano: 2008-03-27, 13:36 ]
Marta26, z badaniami to mnie zaskoczyłaś. Państwowo to robili mi często badania z krwi. Tylko z USG jest problem - stary sprzęt albo odległe terminy. No i to badanie ginekologiczne :ico_puknij:

[ Dodano: 2008-03-27, 13:41 ]
spinka, ja dziś buntuję się i obiadu nie robię :-D . Ł idzie na popołudniową zmianę, więc po powrocie z pracy i tak nie będzie jadł, a teraz zażyczył sobie grzanki :ico_noniewiem:

A z przykrością muszę stwierdzić, że dołączyłam do klubu zgagowiczek :ico_placzek: Od wczoraj męczy mnie zgaga i nie mam ochoty na nic do jedzenia :ico_zly:

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 mar 2008, 15:13

Ja zjadłam, wróciłam a tu nikogo nie ma :ico_placzek:
Lulu_ współczuję, mnie od wczoraj męczy chol... nieustannie
Siunia to fajnie, ale podejrzewam, że na twoje kontakty z teściową spory wpływ ma odległość, ale i tak to fajnie, że jest fajnie :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”