Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 mar 2008, 22:33

lidziasc napisał/a:
Widze ze mozemy zalozyc klub niemilej atmosfery w pracy
normalnie może sobie nawet jakieś forum założymy :-D
albo szkole na naszej klasie hihi

lidziasc
Wodzu
Wodzu

26 mar 2008, 22:58

madziorka hihi, super foty!!!!!!!!!!!
a te uszka zajaczki maja boskie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
normalnie może sobie nawet jakieś forum założymy
hihi tylko musi byc pozwolenie na uzywanie przeklenstw :ico_oczko: :ico_haha_01:

aga0406
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 mar 2008, 08:26

U nas to chyba jeszcze gorzej, kierowniczkę mam walniętą na maksa (a niecały rok temu była w miarę normalną naszą koleżanką). U nas się pracuje i nikt nie rozmawia o pierdołach, normalnie jak w fabryce, ale ja to olewam, robię co mam zrobić i wracam do domku. Tylko szkoda trochę, bo tą samą robotę można by było zrobić w przyjemniejszej atmosferze i w końcu kupę czasu się spędza w pracy.
Kocura u nas jest dokładnie tak samo jak piszesz.
A dzisiaj nowy dzionek i pewnie nowe spięcia choć wczoraj nie byłam jej dłużna hihi Miała fana minę jak jej tak przykładami na jej bezmyślność sypałam hihi

lidzia ja do tego Waszego klubiku chętnie sie przyłączę :ico_sorki: wspólne żale pomagają

madziorka nareszcie się pojawiłaś. Leoś rośnie jak na drożdżach i juz mu 8,5 miesiączka stuknęło :ico_brawa_01: normalnie niemożliwe jak ten czas zasuwa :ico_olaboga:
Zdróweczka dla Leosia
Foteczki jak zwykle urocze i te siedzisko do kąpania bardzo pomysłowe. Mój Wojtaś już potrafi siedzieć sam ale czasem tak się wierci w tej wanience że aż strach, a tak dzieciak spokojnie może zażywać kąpieli.

kilolek a jaką tą szczepionkę wycofali? bo chyba szczepisz skojarzoną skoro kupujesz ją. I fajnie że Kubuś szczepienie zniósł dobrze bo zawsze zal się dzieciaków robi przy kłuciu :ico_placzek: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 mar 2008, 10:17

heja madziorka hihi, fotki super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
kilolek a jaką tą szczepionkę wycofali?
no wlasnie co to za szczepionka?????
wspolczuje wam z tymi babami w pracy,ja pare lat temu tez mialam takie jazdy z szefowa w pracy zarłysmy sie strasznie bo ja nie pozostawalam duzna az naszczescie szef mnie oddelegowal do inego miejsca pracy gdzie bylo suuuper i jak ,,szefowa"widzialam tylko od swieta i telefonicznie to nawet zaczelam sie z nia dogadywac i teraz jest oki :-D
edit no wlasnie ty sie nam tu czesciej melduj bo wielki dzien nadchodzi :ico_brawa_01:
nadchodzi i nadejsc nie moze ,teraz to sie dopiero wlecze :ico_olaboga: wczoraj bylam u gina i wszystko jeszcze jest pozamykane na wszystkie spusty wiec pewnie jeszcze troche pochodze w dwupaku :ico_placzek:

[ Dodano: 2008-03-27, 09:17 ]
a dzis nasza lidzia ma imieninki :-D :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

27 mar 2008, 13:09

a dzis nasza lidzia ma imieninki
to pijemy :-)

aga0406
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 mar 2008, 13:21

lidzia życzonka na imieninki, dużo zdróweczka i uśmiechu na codzień!!!! :ico_tort: :ico_zdrowko:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 mar 2008, 13:46

lidziu na imieninki :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

aga lelek tez sam siedzi ale taki ruchliwy w wanience ze trzeba miec rece naokolo hehe
to siedzisko nie nasze. lelek kapal sie u znajomych z kolezanka hehe ona z koleji juz w tym nie wysiedzi bo musi "biegac" po wannie hihi

lelek swietnie.. obecnie spi na ogrodzie goraczki nie ma w ogole wiec swieze powietrze mu nie zaszkodzi
poza tym noc spokojna
spalismy nawet do 9.20 wiec super :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
tyna
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

27 mar 2008, 14:12

Lidziu :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko:
Leos śliczny jak zawsze, dużo zdrówka dla niego :-)
Michała pusciło już przeziębienie :ico_sorki: :-) znowu dokazuje :ico_haha_01:

aga0406
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 mar 2008, 14:36

tyna fajnie że Michasiowi już lepiej a że dokazuje to znaczy że zdrowy. Tak trzymać :-)

Oby tylko ta pogoda sie w końcu ustabilizowała bo normalnie zwariować można raz ciepło, raz zimno :ico_zly:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

27 mar 2008, 15:28

Kocura Bura napisał/a:
normalnie może sobie nawet jakieś forum założymy
madziorka hihi napisał/a:
to ja się od września dopisuję :ico_haha_02: (niestety :ico_placzek: )
kilolek a jaką tą szczepionkę wycofali? bo chyba szczepisz skojarzoną skoro kupujesz ją
pentaxin. Ponoć się nie rozpuszczala i dzieciaczki dstawały domięśniowo proszek zqamiast płynu.

Lidzia STO LAT! STO LAT! :ico_prezent:

Madziorka, jak lelek pięknie już stoi :ico_brawa_01:

Wróć do „Kącik dla rodziców”