A dziękuję, dziękuję Moja dzidzia co prawda nie jest za duża jak na 13 tc, ale ja i mąż byliśmy mali po urodzeniu, mniej niż 2,5 kg, więc po kim nasze dziecko ma być duże?
Ja dziś pochłonęłam 4 pączki, ale to chyba była przesada Muli mnie teraz niesamowicie! Przegryzłam całym słoikiem ogórków konserwowych co mi się do tej pory nie zdarzało Jeszcze niedawno odrzucało mnie od ogórków z octu a teraz odrzuca mnie od słodkiego brr
Nie wiem jak wy, ale ja dziś pasuję z pączkami
normalnie nie moge moj psiak ze mna przechodzi ciaze-dalam jej paczka przeciez dzis nie moglam jej odmowic a teraz kiedy monia82, napisala o ogorkach to pobieglam po jednego kiszonego bo mi zostal od wczoraj a smak mi bynajmniej tej slodkosci paczkow zabije i mi pies pol zjadl niedawno zajadala sie ananasem z puszki kapusta kiszona ah co za psiura
ja dzis skonumowalam 2 paczki i pol ogorka nic wiecej bo mi niedobrze po tych paczusiach jeszcze mdli mnie strasznie moze ten ogorek cos pomoze
Mój mąż stwierdził jak zobaczł pusty słoik po ogórkach że na pewno chłopak będzię a jak mnie odrzuca jeszcze od słodkiego to tym bardziej! On twierdzi że wie, co zobił!
A ja te pączki to z łakomstwa zjadłam i chyba dlatego mi niedobrze
Idę sobie zrobić miętę bo nie wytrzymam tak mnie muli
ja wczoraj zjadłam dwa pączki i też miała dosyć. Ale pozwoliłam sobie na pączuszki z ajerkoniakiem.
monia82, mała dzidzia - szybki poród. Moja Asia jak sie urodziła ważyła 2940 iwyszłą za 4 skurczem partym więc szybciutko.
ale u nas sypnęło w nocy śniegiem. Niestety na sanki nie pojdziemy, bo Asia sie rozchorowała. Jeszcze musze do przedszkola zadzwonić, ze dzis nie przyjdzie.
Czesc.
Ja wczoraj szalalam z porzadkami a dzisiaj tak mnie krzyze bola i brzuch, ze leze w lozku
Na dodatek na dzien dobry pobieglam prosto do WC czy te wymioty nigdy sie nie skancza????!!!!
wczoraj wciagnełam dwa pączusie i było wszystko ok poza tym ze mieliśmy strasznie nudne zajęcia na uczelni, nie wiem jak ja z tym gościem wytrzymam kolejne ćwiczenia po 2,5 godziny... zanudze sie chyba
dziś wolne, ale latałam od rana i załatwiałam zaległe sprawy
trochę mnie boli głowa, śnieg sypie od kilku dni a mi sie nic nie chce
ide pospać w końcu mam do tego prawo
mnie też dzisiaj boli głowa, pije kawe ale nic nie pomaga. Chciałam sie polożyć troche spać w południe, położyłam sie z Asią i nawet zasnęła ale tylko na 10 minut, bo obudził ją duszący kaszel i niestety zwymiotowała na mnie więc i spanie się skończyło.
Przed chwilą na allegro kupiłam worki próżniowe, jeszcze nigdy ich nie używałam i w przyszłym tygodniu biorę się za robienie porządków w szafie i ubrania, których nie włoże na siebie przez najbliższe pół roku wylądują w pawlaczu albo w piwnicy.
[ Dodano: 2009-02-20, 15:18 ]
a i tyle pisałyście ostatnio o pomidorówce ze dzisiaj i ja pomidorową ugotowałam i teraz sie zajadam. Pyszna z bazylią.
hej:)
ja tez dzisiaj mam nijaki dzien rano tez wymiotywałam potem ciagle lezalam juz w lozku bo sil ani checi na nic nie mam zaraz zabieram sie za robienie porzadkow -bynajmniej posprzatam to co najwazniejsze a potem-potem to nie mam planow pewnie wieczor w lozku spedze z miska obok
ps.olala, tez bym musiala pomyslec o takich workach -napisz jak sie sprawdzaja