Dzisiaj od rana forum było nieczynne, nie szło się wogole dostać, a wczoraj wieczorem padłam i nie chciało mi się tu zaglądac.No ja widzę, że tak jak Pinko, Iwona i Renia zwykle z samego rańca tak dzisiaj chyba pozasypiały dziewczyny.. albo to wina tego forum. Ja wczoraj wieczorem wogóle nie mogłam wejść, ciągle jakiś error wyskakiwał
Do wody wchodzi u nas tylko jeden rodzic,drugi w klapkach i stroju kąpielowym moze na brzegu robic zdjecia.Pinko, tam gdzie Ty chodzisz na basen możecie być w wodzie razem z mężem czy tylko jedno z was? bo ja się chciałam na olimpijski zapisać-wychodzi trochę drożej i jeden rodzic tylko może być, ale mam przynajmniej blisko domu...
Jest super, jak chcesz, to tu masz linka na allegro mata fisher , sklep jest z wrocka, wiec odpadaja koszty przesyłki. Ja kupiłam dzisiaj mate tiny love, tez kolorowa, ma elementy grajace, swiecace i szeleszczace, a była w promocji, wiec zaplacilam za nia duzo taniej, a tak wyglada: tiny loveJa też poluję na fisherprise ten rainforest-świetna mata...
no dokładnie, ja też próbowałam i nici, później poszłam z małym na dół i mi tam usnął więc dopiero teraz mam chwilkęDzisiaj od rana forum było nieczynne, nie szło się wogole dostać
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość