28 mar 2008, 11:11
Czesc Dziewczyny, dopiero wczoraj odkrylam, ze watek az tak kwitnie, jeszcze wczoraj pytalam na lutówkach, gdzie sie podziewaja zirafka, lalunia i reszta marcoweczek! Dolaczam do Was, zwlaszcza, ze widze, ze bardzo ciekawe rzeczy piszecie.
lalunia, moj babelek mial ten sam problem, lekarze nazwali to rumieniem, ale ciul wie, co to bylo. Wiem tylko, ze lekarz przepisal Alantan Plus i w ciagu jedenj nocy wszystko zniknelo, jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki.
Ja herbate malinowa pije, nieslodzona.
Zirafka, moj tez takie miny robi, ze nigdy nie widzialam czegos podobnego, wywraca oczami, usmiac sie idzie, ale prawda jest, ze na poczatku mnie to przerazalo.
[ Dodano: 2008-03-28, 10:14 ]
Kamila Torun, kupilam smoka jakis czas temu, z Nuka, maly niechetnie ssie, choc czasem udaje mi sie go nim zajac, zeby na cycku mi nie wisial, bo czasem wariuje z tego powodu. MOj wiec nie daje sie zbytnio nabierac, wie co dobre i widzi roznice miedzy cycem a smoczkiem. Wydaje mi sie, ze ten smoczke mu nie pasuje, bo est troche za twardy i za duzy, nie wiem, czy nie skocze do apteki nie kupie cos innego.
[ Dodano: 2008-03-28, 10:15 ]
lalunia, z tymi lekarzami faktycznie urwanie jaj.