Witam
Ale naklikałyście... nie wiem czy wszystko zapamiętałam?
Zacznę od tego, że byłam na usg. I co?
Mam złamane żebro!!!!
NIeźle co?
A ta moja luzacka lekarka od razu stwierdziła, że mięsień naderwany. jak do niej pójdę to zobaczymy co ona na to. Człowiek musi pieniądze wydawać i prywatnie sie leczyć bo inaczej może paść trupem.
Nie wiem jakim sposobem je złamała. Może na ćwiczeniach, może przy Tomku?? Lekarka mówiła, żeżebro można złamać nawet przy mocnym kichnięciu. Byłam zdziwiona.
Teraz siedze z usztywniającym pasem i ledwo oddycham, ale zniosę wszystko.
Jarek dziś musiał wziąść wolne bo z łóżka nie mogłam wstać, nie mówiąc o dźwiganiu małego.
Zadzwoniłam do mamy i przyjedzie dzisiaj mi pomóc. Mam nadzieję, ze przez weekend mi sie polepszy.
Przy okazji usg wykazało, ze mam małe kamyczki nerkowe siet. Muzsę i z tym do internisty lecieć.
No ale najważniejsze, że wiem co jest bo już sobie do głowy wbijałam taki schizy...
Tomek dzis znów przespał noc. CAAAAŁĄ!!!! O 8 sie obudził i spokojnie czekał na sniadanko. Super.
A przed chwilą do spania dłam mu poduszeczkę i jest wniebowzięty. Wreszcie śpi z głowa na miejscu a nie do góry nogami.
A teraz o Was...
Frydza wielkie gratulacje dla bratowej
Dawaj nam tu zdjęcia Dominiczka.
A ona w terminie urodziła czy wcześniej bo nie pamiętam??
Madziorka jak ładna pogoda to ja bym wyszła z Lelkiem na spacer. Ja z katarem to nawet na basen z Tomkiem chodzę. Byle gorączki nie było i wnętrzności czyste to spoko. Powietrze nawet może pomóc oddychać.
Trzymam kciuki, aby szybko wyzdrowiał.
Tak was czytam i jakbym o swoim dziecku czytała. Mi się wydaje, że dzieciaki właśnie teraz nas tak testują. Robia cos co nie wolno, słyszą nasze poważne głosy i czekają co zrobimy jak nas nie posłuchają. No i tu zaczyna sie ambaras. Jeśli będziemy stanowczy to sie nauczą posłuszeństwa. A jeśli mimo wszystko ich słodkie usmieszki nas powalą na kolana i imulegniemy to może nie byc ciekawie. I weź tu babo bądź mądra.
Aleksandrowicz ja mam termometr do ucha i tak jak Madziorka średnio jestem zadowolona. Ale jak ma goraczke to zawsze pokaże. Tyle, że dokładnie nie wiem ile??
Co do zębów to faktycznie mogą to być objawy. Tomek tez ma rozwolnienie ja idą ząbki. No ale może przejdź sie do przychodni. Niech go osłuchają i gardełko zobaczą. Jak będzie ok to znaczy, ze zębole. Te górne jedynki jakoś tak u wszystkich długo wychodzą.
Dziewczyny piekniusie wszystkie zdjęcia. Uwielbiam je oglądać.
Tyle co spamiętałam.
A od wczoraj nie mogłam sie dostać na TT bo znów mi error wyskakiwał. A Wam jak widzę nie. Hmmm... A miało już nie być takich numerów.
[ Dodano: 2008-03-27, 14:55 ]Ania daj znac kiedy egzamin. Będziemy trzymać tyle kciuków, że na pewno zdasz.