kati, nie zamierzam się poddawać, tylko kupię więcej majtek
mazia, na kakao lepiej uważaj, zwłaszcza jak mała może mieć skłonność do alergii. Mój jest na Nutramigenie, mleko z kartonika zobaczy kiedyś tam...
Hej!
kati, mnie to się wydaje, że lepiej schną majteczki teraz na ciepłym grzejniku. Macieja już dziś schną 3 pary
Dawno nie wysyłałyśmy zdjęć do siebie, może by trzeba zacząć??
[ Dodano: 2009-02-22, 11:57 ]
edulitko, na kiedy masz termin porodu?? I co obstawiasz, chcesz drugą panienkę, czy małego rozrabiakę?? Wiem, wiem, byle było zdrowe...
Ostatnio zmieniony 22 lut 2009, 17:52 przez chloee, łącznie zmieniany 1 raz.
chloee, - termin na 9 październik mój Marcin się śmieje że tylko raz w roku jestem płodna bo podobny do tego z Niki a płeć naprawde mnie nie interesuje chcę zdrowego rozkosznego dzidziusia i czy to laleczka czy mały mężczyzna to i tak radość ogromna
Mam sernik z truskawkami ktoś chętny :)
[ Dodano: 2009-02-22, 13:23 ]
Wysłalam wam kilka fotek z naszych śniegowych zabaw :)
chloee, z tymi fotkami to fajny pomysl,wieczorkiem wysle jak mala zasnie. edulita, ja sie pisze na ten serniczek i to jeszcze z truskawkami mniam,mniam dwa razy nie trzeba mi powtarzac P.s.super foteczki
Uciekam do wyrka bo chyba jakies chorubsko mnie dopadlo.Z nosa mi leci,leb mi rozwala,i na dodatek jeszcze mnie telepie z zimna.Naj gorsze ze Ola tez zaczela dzisiaj kichac,obysmy sie tylko obie na raz nie rozlozyly. chloee, czyzby rosl Ci maly kucharz ? zdjecia bombowe(to z kremem the best)
dobranoc,do juterka