Cześć mamusie
Mam wrażenie że wieki mnie tu nie było. Chciałam wpaść na chwilkę ale nawet chwilki nie miałam. Goście na weeknd zjechali i nie było okazji żeby wejść.
W czwartek byłam u ginekologa. Potwiewrdził płeć dziecka na 100% będzie synek.
Waży już 1600 g. Kawał chłopa z niego. Patrząc na wymiary dziecka urodzę wcześniej, wpisał datę 16.04. (czyli 2 tyg.)
Agnieszka miło ciebie znowu widzieć na forum. Zdrówka życzę. Będzie dobrze, trzeba tylko pozytywnie myśleć.
Ejustysia tobie też życzę zdrówka. Sama 2 tygodnie temu byłam chora przez 1,5 tyg. Masakra. Trzeba to wyleżeć nie ma rady.
Adka ty to z nas chyba masz najładniejszą figurę. Ja tak nie wyglądam.
Jedni mówią mi że mam duży brzuch inni że mały. Ale nie przejmuję się tym jak ktoś mówi mi że jestem gruba. Niech sobie gadają, ja mam prawo być teraz gruba. Choć nie przytyłam tak wiele bo 14 kg to fakt faktem jest mi coraz ciężej.
Filetowa Aniu ty miałaś odpoczywać, leżeć a ty już sałatki robisz znowu biegasz. Widzę że cieżko tobie usiedzieć. Zazdroszczę ci bo mi brakuje energii. Jak coś robię to się szybko męczę, kręci mi sie w głowie. Chodzić szybko nie mogę bo mnie boli.
Codziennie licze ruchy. Od momentu wstania przez 12 godzin. Położna mówiła że ma być więcej niź 10, ja mam ponad ale tylko 11,12,13. Moja siostra miała po 17. Ale położna mówi że to zależy od charakteru dziecka. Te bardziej spokojne mniej ruchliwe są. Mam nadzieję że mój Borysek nie będzie dawał rodzicom w kość.
Jutro idę robić wyniki. Muszę zrobić wyniki tarczycowe bo pare lat temu leczyłam się u endokrynologa, a ciąża mogła spowodować to że mam za mało jodu w organizmie i będę musiała brać dodatkowo leki. Jeszcze 3 m-ce temu jak robiłam wyniki to TSH było w normie ale już bliżej granicy dolnej.