Zus tez ostatnio cos mi ciazy - sama ja dzisiaj zwaze z ciekawosci...ja podejrzewam, ze Jasper 8 kg wazy... ciezki klocek juz jest z niego
hehhee, usmialam sie... moja tez sie tak wygina w rozne strony, robi mostki w pionie i poziomie, glowa sobie prawie do tylka dotyka, ale zawsze sama wraca do normalnej pozycji...mu sie glowa blokuje i taki powykrecany lezy w bujaczku i steka.. i go musze "naprostowac"
chyba tak zrobie, dodam jej moze tej jej ulubionej marchewki z jablkiem... ale boje sie znowu podawac jej jakies inne rzeczy, zeby nie bylo problemow z brzuszkiem... a Ty do jakiej kaszki dodajesz te owocki? Bo ja mam kaszke malinowa... czy kak dodam do tego marhewke i jablko, to juz nie bedzie przesada???Gie, sprobuj podac malej te kaszke na gesto... ja dodaje do mojej troche owocow ze sloiczka, zeby byla slodsza... i maly to uwielbia
eehhh, juz prawie dzien z glowy, niedlugo do domku... swietnie sobie tu zorganizowalam sama prace :)
jeszcze tylko jutro...

Pan dzwonil - ledwie mowi... ale ma turbozjeba... noo, jeszcze tylko 2 godzin, wroci Pani i bedzie mogl isc spac ;)