Czesc dziewczynki siedze sobie w domku dzisiaj i dobrze mi z tym!!! Asika powiem ci kochana że ja wybrałam sobie suknie w internecie i jak pojechałam mierzyć to okazało się że całkiem inne dobrze na mnie leżą. Wiec wiem o czym mówisz!! Jak już jakąś wybierzesz to pokazuj nam koniecznie!!
rybcia82, i słusznie że jesteś na zwolnieniu, ja do tego doszłam i napewno będe na zwolnieniu!!
a gdzie wy sie podziewacie dziewczynki, ja juz jestem zmarzlam strasznie i nie umiem sie ogrzac chyba pojde do wyrka, u mnie juz skonczyla sie laba teraz wreszcie troche sie porusze hihihi
Asia chyba mam gdzies zaraz poszukam i jakby co to ci wysle na maila,
mi sie bardzo podobala niby skromna ale bardzo elegancka , dobra lece poszukac
[ Dodano: 2009-02-26, 17:47 ]
Asia nie moge znalesc zdjec ale to nie problem ta kolezanka to Kasia ta co mi robila panienski wic jak bedziesz u nas mozemy do niej wpasc
Adka tylko ja nie wie,m kiedy Was będę mogła odwiedzić bo Antek przeziębiony, ja wiecznie osłabiona, jak mam siłę to albo praca albo coś ze slubem trzeba zrobić.
A moze Kasia wyśle mi na maila kilka fotek? as82@onet.eu
magduś81, to ja sie bardzo ciesze ze wszystko oki!!!! a ja badania dopiero bede robic w 12 tyg ach ta anglia mnie wykonczy ....... dziwni tu sa strasznie ....., ja ide do gina w sobote 18.30 rany ale sie boje