[ Dodano: 2009-02-26, 15:39 ]
Marta a jak mowisz do niej to reaguje na tweoj glos?? smieje sie itd? odwraca glowe ku kierunku dzwieku??
mj ma akurat tak cofnieta brodke ze jest wlasnie gorzej mu ssac w dodatku taka marna brodawke jak mojawszystkie dzieci mają tak cofnięte bródki, żeby im bylo lepiej cyca ssać
rodzilam naturalnie. walniety doktorek sie pomylil i orzekl na USG ze mam lozysko stare i dziecko dziwnie male bo ma 2600 i trzeba jak najszybciej dziecko wydostac. no i na drugi dzien podali mi o 7.40 oxy no i sie tak meczylam bo przecie szyjka byla twarda, nic sie nie dzialo tam a oni na chama... no i urodzilam o 18.35. dali mi pod koniec tzn tak chyba przy 8 czy 9 cm rozwarcia jakiegos glupiego jasia i pieprzylam jakies bzdury. np do mojego meza ktory siedzial ze mna tam od samego poczatku powiedzialam co on tu robi i jak dlugo juz tam jest i chcialam zeby mi dekoder rozkodowalty sama rodziłaś czy miałaś cc??
a jak sama to ze znieczulenie czy bez??
i ile godzin rodziłaś??
Beatris wlasnie wlasnie - przystopuj troszke. nic ci nie ucieknie przeciezzlikwiduj motorek w d... i odpocznij trochę , w końcu jesteś po cc
dokladnieto jest własnie nasza słuzba zdrowia
Marcia jakoś ten czas oczekiwania zleci, my mamy termin naszego badania dopiero na 31 marca.a my dostałysmy skierwanie na badanie słuchu-pani doktor stwierdzila ze lepiej przebadac jak mnie cos niepokoi zebym bya spokojna..ale oczywiscie termin ma dopiero na 23 marca..
dali mi pod koniec tzn tak chyba przy 8 czy 9 cm rozwarcia jakiegos glupiego jasia i pieprzylam jakies bzdury. np do mojego meza ktory siedzial ze mna tam od samego poczatku powiedzialam co on tu robi i jak dlugo juz tam jest i chcialam zeby mi dekoder rozkodowal
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: MitziAltere i 1 gość