Adka - za rozpoczęcie 35 tyodnia
Jak masz częste skórcze to może zadzwoń do gina zebyś rodzic nie zaczeła kurka wodna.
Ja biore magnez 3 x 2 i cordafen i mi sie brzusio uspokoił już nie mam skórczy, ale wtedy w szpitalu sie działo więc wiem jak to boli a jak sa za częste lepiej zareagowac bo inaczej moze dojsc do pękniecia pęcherza płodowego a jak wody odejdą zaczyna sie poród.
Mój gin powiedział ze skórcze teraz sie beda zdazac bo to normalne o ile nie są za częste ( kilkanascie dziennie lub ponad dwa mocne na godzine to już źle).
Ale zleciałao , naszym dzieciom wykształciły sie juz prawdopodobnie płucka, czytałam że kształtują sie do 35 tygodnia, a dzidzia 2 kilowa to już kawał człowieczka
Ja cały czas mówie do moje Zosi i wogóle ale jakoś uwierzyć nie moge ze niedługo będe miała dziecko takie namaclne prawdziwe w ramionach
ciekawe jak wygląda czy ma włoski...
[ Dodano: 2009-02-27, 10:35 ]
Ania - Wy zaczynacie dzisiaj 36 tydzień
:ico_prezent:
[ Dodano: 2009-02-27, 10:39 ]
Napisałam wczoraj do Milutki na naszej klasie , zadowolona z córci i pozdrawia , napisze do nas jak znajdzie chwilke. Tez nas to czeka
Ale co tam wyleniuchowałysmy sie za wszystkie czasy , dobrze ze ciąża jednak trwa tak długo przygotowuje na to wszystko
Justynka, Misiunia, dziewczyny - żyjecie? jak sie macie???