Hej Kochane
A my juz po szczepieniu.. Oj biedny Marcusek.. plakal i dlugo sie nie umial uspokoic..a tak sie mojego swetra kurczowo trzymal moj kochany zloty malutek,i jak go przytulilam to sie odrazu uspokoil.I nastepne szczepienie za Miesiac.. tym razem tylko jedna szczepionka przeciwko Ospie a nie tak jak dzisiaj dwie dostal.Ale jest Ok. I na zakupach tez bylismy malych
Mama_Ania dziekuje za komplemencik.. Oj mam takie slodkie dzieci,Marcusek to sam sie lubi usmiechac i zeby mu zrobic zdjecie jak sie smieje to niemam za bardzo problemu a za to Nicolke to musze rozsmieszac.. .Wielkie
dla Kingusi,kurde taka mala a taka juz madra i szybko zauwaza roznice plci..
Magda Antos tez szybko poznaje swoja plec,moga sobie z Kinga reke podac
Kazde dziecko ma swoj rytmus,ale ja powiem ci ze moja Nicolka to tylko narazie bacznie obserwuje jak pampersa Marcuskowi zmieniam i ona wie ze cos jest innego ale narazie tylko to sa obserwacje,i jak czule Marcuska przytula i caluje.. oh super normalnie
Gabi to trzymam kciuki ze moze Emilke do przedszkola przyjma,i ciekawe jak sie wam bedzie podobac na tych otwartych dniach?? To pierwsze wrazenie tego przedszkola jest bardzo wazne..
A jak ja bylam na takim wolnych dniach przedszkola to mi sie bardzo tam spodobalo i nie jest az tak daleko od nas..
Powiem wam .. ze dzisiaj u tego lekarza to ja bylam w pokoju z Marcuskiem a Nicolka ze swoim tata tam poszla sie pobawic w pokoju takim poczekalnym i tam sie bawila zabierala dzieciom zabawki i po 10-15 minutach juz szukala mamy,i znowu sie szla bawic,, i niewiem wlasnie czy jak by Nicolka poszla szybciej do przedszkola czy by tam wogule wytrzymala?? Ja jestem w domu z Marcuskiem wiec i Nicolka nie musi sie spieszyc do przedszkola..
Ciesze sie ze tak podobnie myslimy zeby tutaj na tym watku zostac.. czasami jest u nas wiekszy ruch a czasami mniejszy ale ogulnie sie super mi pisze .. i tez jestem na bierzaco
A teraz uciekam bo Nicolka nie spi a Marcusek juz zmeczony taki byl i zasnal szybko.. Dobrej nocki i bede tez powoli sie szykowala do spania.. do jutra i buziaczki dla was Dobranoc
[ Dodano: 2009-02-27, 15:14 ]
O rety.. A tu znowu Cisza?? No weekend sie zbliza to znaczy juz jest wiec moze dlatego?? To ja na was poczekam az cos napiszecie i pozniej tez cos skrobne
A teraz Nicolka spi,a Marcusek sie bawi Buziaki i papa