Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

01 mar 2009, 14:46

Czesc babeczki znowu mnie nie było wczoraj :ico_sorki: mieliśmy we Wrocławiu "chwilową" całodniową awarie internetu w Dialogu. Dzwoniłam do nich cały dzień ale nikt nic nie chciał powiedzieć, no i ciekawe czy ktoś mi za to kase odda!!
BYLO SERDUSZKO I PIEKNIE BILO
CUDOWNIE!!!! bardzi się ciesze!!Super!!!

isiawarszawa, cześć :ico_brawa_01:

A ja kochane dzisiaj wyrwałam w sklepie truskaweczki :ico_sorki: i zjadałam wszytskie!!!!!

A na zapachy to lepiej nie powiem co ja mam, normalnie jak mi coś zaśmierdzi to odrazu w kibelu siedze tzn wisze nad nim!!

Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

01 mar 2009, 15:04

Dziewczynki tak was podczytuje ale nie pisze :ico_wstydzioch: mam ostatnio brak weny i chęci do czegokolwiek - mam nadzieje że to się wkońcu zmieni :ico_noniewiem: Może z wiosną przyjdą nowe siły i chęci. Wczoraj pojechałam na działkę i są już pierwsze wiosenne kwiatki - troche mi to poprawiło humorek - swoją drogą to nie wiem czemu taka fochmenka :ico_zly: ze mnie w poprzedniej ciąży raczej tryskałam energią . Czekam na zapach wiosny w powietrzu i zmiane nastroju.
Isia - witaj :ico_prezent: i napisz coś więcej o sobie :-)
magduś, - ja ostatnio tez widziałam w sklepie truskawy i miałam na nie ogromną ochote ale jak im się przyjrzałam to w połowie były jeszcze zielone i sobie odpuściłam.
Uciekam na jakąś przejażdżke bo w piątek odebrałam prawko i musze sobie pojeżdzić bo jak będe miała wielki brzuś to już chyba niebardzo będe mogła jeździć. Może znowu na działke pojade i podładuje sobie humorku przy kwiatkach

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

01 mar 2009, 16:17

edulita, te moje truskaw były czerwone i nie mogłam się opanować :))

Ja zaraz też zmykam idziemy z Kubą na mecz gwiazd koszykówki. Cos innego niż siedzenie w domu, które mnie czeka przez cały tydzień!!

Awatar użytkownika
rybcia82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 mar 2009, 18:38

witam was dziewczynki :-D
SABCIU
gratuluje fasoleczki z pieknie bijacym serduszkiem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
pamietam jak moja kruszynka tak wygladala,a teraz -nie miesci sie cala w usg i wazy 250 gram :ico_szoking: i pewnie bedzie dzziewczynka :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Sabcia

01 mar 2009, 19:07

Dziekuje Wam bardzo dziewczynki!!!
rybcia82, czyli nie ziomus hihhihihi ja juz bym chciala byc tak daleko jak ty
My wlasnie wrocilismy z zakupow kupilam sobie dwa kangurki ale superanckie i spodnie takie fajne sportowe to bede sobie smigac do pracy i nic mnie w brzusio nie bezdie uwierac ........
Jutro wpadne tylko na chwilke bo potem do pracki smigam takze juz mnie tyle na necie nie bedzie

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

01 mar 2009, 23:36

dopiero przed wielkim dniem, ale mieszkamy ze sobą od jakiegos czasu :)
Isia - witaj i napisz coś więcej o sobie
a co napisać bo nie mam jakos weny :) uciekam dzis spac, bede jutro od 10 :) /work/ :-D

Awatar użytkownika
Sabcia

02 mar 2009, 09:59

Witam z ranusia!!! ja tylko wpadam powiedziec Milego dnia i mykam do pracy .... buziaczki Kochane bede o waszej 17

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 mar 2009, 10:06

sabciu dzień dobry - milego dnia, więc czekamy na Ciebie i prosze mi sie nie przemęczać w pracy :ico_nienie:

Awatar użytkownika
zoola27
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 mar 2009, 10:09

Sabcia, miłego dzionka zycze :ico_sorki:

Awatar użytkownika
edulita

02 mar 2009, 11:04

Witam i też życze miłego dnia choć przyznam szczerze że nie lubie poniedziałków...
Isia - napisz czym się zajmujesz na co dzień ile masz lat tak w kilku słówkach o sobie
U nas za oknem jakoś szaro i ponuro może później troszke słonka się pokarze zobaczymy :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”