Awatar użytkownika
mysiorka023
Jestem mózgiem tego forum!

01 mar 2009, 21:02

Ja mam fajną teściową
ja niestety nie mogę tego powiedzieć i całe szczęście że z nią nie mieszkam , bo tyle co sobie nerwów napsuje jak tam jadę wystarczy na cały rok :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-03-01, 20:03 ]
agnieś no to nie ciekawie ale na pewno jak mały znajdzie się pod stałą opieką specjalisty będzie lepiej, trzymam kciuki

Awatar użytkownika
Agnieś81
Umiem skakać na skakance po całym forum

01 mar 2009, 21:13

jak mały znajdzie się pod stałą opieką specjalisty będzie lepiej
no właśnie, i my będziemy chociaż trochę spokojniejsi.

barbara123
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

01 mar 2009, 21:47

Kilolek Oleńka nie została obcięta, a ciotka się obraziła bo juz później słowa do ,mie nie powiedziłam-ale ja jasno i stanowczo powiedziałam,ze to jest moje dziecko i jesli ja mam ochotę iść z nią do fryzjera to pójde a żadnych podstrzyżyn nie będzie

uf moj maz mnie ostrzegał przed ślubem ,ze łatwo z jego mamusią nie bedzie- ale jawtedy myslałam ze przesadza, ze porostu cierpi nasamotnosc bo jego nie ma długo w domu, jej maż miał wypadek w fabryce i niestety skończyło sie to smiercia- wprawdzie Michał miał wtedy 20 lat,ale ona była samiuteńka bo akurat wtedy był w wojsku- niestety to typ osoby, która uważa ze ma zawsze racje
wczoraj miałam grożna przygodę- wracaliśmy z wizyty od mojej kolezanki, Oleńka juz ciut marudziła w podrózy bo ciut późna pora była - dokechaliśmy do domu Mój maż wysadził Oleńkę i szybciutko biegł zniąś do domu a ja powoli wygramoliłam sie samochodu i chciałam ciut przyspieszyć wyszłam z garazu a na podjeżdzie zrobiłao sie lodowisko podcieło mi nogi i runełam do tyłu palnełam głowa w beton i potukła, tyłek - na całe szczescie wszystko skończyło sie dobrze i pozbierałam się, poźniej tylko nadsłuchiwałam czy Karolek sie rusza, jak zaczął sie ruszac odetchnęłam z ulgą

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

01 mar 2009, 21:50

oj Basiu, uważaj!!! :ico_oczko: dobrze, że nic się nie stało! A jak Twój brzusio? Duży już? Może jakąś fotkę nam wkleisz? Jeszcze chyba nie widziałyśmy Cię w tej ciąży! :ico_nienie:

Awatar użytkownika
Agnieś81

01 mar 2009, 21:59

a na podjeżdzie zrobiłao sie lodowisko podcieło mi nogi i runełam do tyłu palnełam głowa w beton i potukła, tyłek - na całe szczescie wszystko skończyło sie dobrze
mam nadzieję, że mocno się nie potłukłaś. Musisz Basiu uważać :ico_nienie: Niestety taka pogoda :ico_zly: W dzień mokro a rano wszystko zmarznięte. A na naszym zadupiu to masakra. Ciężko chodnikiem przejść bo nie były wcześniej odśnieżone a teraz to górki i pagórki.

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

01 mar 2009, 22:07

u mnie też, boczna droga i do tego ślepa - ani razu nie odśnieżona, rozjeżdżona, welekie kałuże i błoto pośniegowe powyżej kostki. Żeby dostać się do pracy muszę wkładać glany! Widok nieziemski: cienkie rajstopki, spódnica za kolanko i glany!!!!

Awatar użytkownika
mysiorka023

01 mar 2009, 22:44

no u mnie już na szczęście śnieg topnieje i sucho się robi , mam nadzieję że to już wiosna idzie i nie ma mowy o żadnych opadach śniegu , mam go już dość !!!
basiu dobrze że wszystko się dobrze skończyło :-) i że nic wam nie jest oprócz pewnie bolącego tyłeczka :-)
Widok nieziemski: cienkie rajstopki, spódnica za kolanko i glany!!!!
fajnie :-D

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 mar 2009, 00:59

kilolek, jejuś mordo ty moja kochana tak bardzo się ciesze i ogromnie gratuluje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: takie wieści a ja dowiaduje się ostatnia :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: kurczaczki ale super no jestem normalnie wniebowzięta :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Agnieś81

02 mar 2009, 10:00

Mój Maluszek dał mi wczoraj delikatnie do zrozumienia, że muszę pranie zrobić :ico_wstydzioch: Wziął "wychodzące" ubrania z kosza i zaczął upychać w pralce :ico_wstydzioch: Niestety przez ten sobotni wyjazd nic w domu nie zrobiłam i mam 2 prania do tyłu. A dziś znów muszę jechać z Jasiem do dentysty. Tym razem jadę sama z dziećmi. Może to tylko 40km, ale nie lubię tej drogi. Dużo wypadków jest na tej trasie :ico_noniewiem: Mam nadzieję, że sobie poradzę :-D

[ Dodano: 2009-03-02, 09:01 ]
Ika202, ty zawsze poinformowana a tu proszę :ico_oczko: Gdzieś ty była jak cię nie było :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-03-02, 09:39 ]
Śniadanko
Obrazek
zabawy z tatą
Obrazek
zabawy z bratem
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

02 mar 2009, 10:55

Agnieś, jak pieknie Adaś je!!! :ico_brawa_01:
No i ja się nie dziwię, że on tyle guzów ma!!!

A inna sprawa, że ja Was dziewczyny podziwiam, jak wklejacie fotki - tak czysto macie pod łóżkami!! U mnie to koty takie, że zjadłyby czlowieka :ico_wstydzioch: najgorzej, że my nie mamy listew przypodłogowych (nie dorobiliśmy się jeszcze) i straszny bród na okragło wychodzi. A jak mój mąz odkurzy to tak jakby wcale nie odkurzał :ico_noniewiem: a mi czasu brakuje na sprzątanie, bo Kuba jak nie śpi to nic nie daje mi zrobić. Wszystko robię jak pójdzie spać. A caly zeszly tydzień szłam spać razem z nim :ico_wstydzioch:

Wróć do „Przedszkolaczki”