Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 mar 2009, 11:12

a u mnie słoneczko, mam 23 latka i pracuje w sklepie internetowym :) sprzedajemy nagłośnienie oswietlenie do szkół pabów dyskotek itp :) własnie siedze w pracy chce mi sie spac i wogóle ciezko udawać ze nie jest sie w ciązy :|

Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

02 mar 2009, 11:17

Isia - to rzeczywiście niełatwo chyba udawać kiedy chciałoby się powiedzieć całemu światu o swojej radości. Co do senności to ostatnio już mnie mniej męczy. Spokojnej pracy Isiu.

Awatar użytkownika
wiolaw

02 mar 2009, 11:32

witam poweekendowo

ja wczoraj mialam intensywny dzoinek ,
jak tylko wstalismy pojechaliśmy ze znajomymi do warszawy ,
zakupy , oczywiście tyle razy obiecywałam ,że Ali juz nic nie kupię , ale nie jestm twarda i wczoraj dostała dwie spódniczki , kurtkę i czapkę , a sobie kupiłam tylko jedną bluzeczke skromniutka , ale nie mam weny narazie na zakupy , zobacze jak się rozrosne :ico_oczko:
a o 18 pojechaliśmy na torwar na rewie High school musical, moja Ala szaleje za tym i bilety juz na miesiąc wczesniej były , więc nie bylo wyjścia ,
nastepnie kolacyjka i do domu wróciliśmy zmeczeni całym dniem o 22 i do łózeczka spać :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
edulita

02 mar 2009, 11:36

wiolaw, - to intensywna i miło spędzona niedziela :-) Co do zakupów to też zawsze córci nakupuje i mówie narazie starczy a zaraz znowu coś musze jej dokupić bo słodkie te ubrania dla dziewczynek i trudno się oprzeć :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 mar 2009, 11:38

no ja tez miałam dzień pełen wrażen, najpierw obiad u teściów i wielka radośc, potem poszlismy do pubu (gdzie pracuje szwagier) oj tam to sie dopiero działo :D radosc radosc radosc..... szczesliwa chyba wkoncu jestem , chociaz jak pomysle ze u mnie tak łatwo nie pojdzie to płakać mi sie chce...

Awatar użytkownika
wiolaw

02 mar 2009, 11:38

Sabcia super że juz jestes troszkę spokojniejsza , bo zobaczyłaś bijące serduszko swojej niuni :ico_haha_02:

ja jeszcze dwa tygodnie , nie wiem jak to wytrzymam , najlepiej to przespać :ico_oczko:

co do zapachów to ja wszedzie czuje smród papierosowy , normalnie wchodze nawet do pracy i czuje , a przeciez nikt tu nie pali :ico_noniewiem:

a co do zachcianek , to ja ostatnio od kilku dni szczególenie na wieczór mam ogromną ochotę na sałatę lodowa i pochlaniam całe misy sałatki greckiej , a w niej szczególnie znajduje sie sałata :ico_haha_02:

[ Dodano: 2009-03-02, 10:39 ]
isiawarszawa, a czemu łatwo nie pójdzie , moze ja nie w temacie ?

Awatar użytkownika
edulita

02 mar 2009, 11:41

Ja ostatni jak mąż chce coś zamówic na telefon to zawsze chcę sałatkę grecką :-D
chociaz jak pomysle ze u mnie tak łatwo nie pojdzie to płakać mi sie chce...

a dlaczego nie tak łatwo ?

[ Dodano: 2009-03-02, 10:43 ]
wiolaw, - napewno się doczekasz ja mam 9 marca usg i wizyte a tez najchętniej poleciałabym juz dziś teraz ale musimy być cierpliwe :-)

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 mar 2009, 11:45

nie latwo bo powinnam skonczyc jeszcze 5 szkół znalesc bogatego przystojnego meza super prace i wogóle,
a tak serio to z mamą jestem pokłócona i oczkiem w głowie babci i za kazdym razem jak jestem w domu to tylko mowi: rob co chcesz tylko nie dzieci... i wez tu jej powiec ze jej ukochana wnuczka bedzie miec dziecko /zwlaszcza ze oni nie znają jeszcze mojego piotra/ eh, trudno najwyzej sie do mnie nie bedą odzywac /jak moja mama byla w ciazy z najmłodszym z braci to babcia pol roku sie do niej nie odzywała, a jak moja kuzynka [byla wtedy rok mlodsza ode mnie] to 2 lata, ciekawe ile do mnie sie nie bedzie odzywac... choc mam nadzieje ze tylko na milczeniu sie skonczy a nie na jakims zawale czy cos :ico_placzek: /

Awatar użytkownika
edulita

02 mar 2009, 11:51

isiawarszawa, - wiesz nie znam twojej babci ale może przedstaw swojego faceta babci a później po jakimś czasie powiedz o dziecku. Jesteś przecież dorosła i moim zdaniem to najlepszy czas na dziecko ja mam teraz 27 lat i wydaje mi się że już późno na drugie :-) Pozatym dzieci łagodzą obyczaje i ludzi więc jestem dobrej myśli że babcia się ucieszy :-) Moja to zawsze nam mówiła wychodźcie za mąż i rodźcie dzieci żebym tego dożyła. Będzie dobrze a najważniejsza jesteś teraz Ty i maleństwo i nie przejmój się niczym - a z dzieci trzeba się cieszyć więc uszy do góry bo dziecko jest błogosławieństwem.

Awatar użytkownika
wiolaw

02 mar 2009, 11:57

isiawarszawa, u mnie tez na wieść o dzieciach to raczej wszyscy sie ciesza , dziwna ta twoja babcia , jak na karzde dziecko w ten sposób reaguje ,
a ile czasu znacie sie ze swoim chłopakiem ?
ja mam teraz 27 lat i wydaje mi się że już późno na drugie Pozatym dzieci łagodzą obyczaje i ludzi więc jestem dobrej myśli że babcia się ucieszy Moja to zawsze
świete słowa , ale jak ty jestes za stara to co ja mam powiedzieć , jak mam 32 rocznikowo :ico_wstydzioch:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”