Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

02 mar 2009, 10:56

Agnieś81, super zdjecia, widze ze Jas podobny do tatusia. :-) My bylismy w sosnowcu, wrocilismy wieczorem. Ja juz czuje wiosne na calego :-D hihi Lenka zna nowe slowo - Kubuś :-D bo ma do spania puchatka wlasnie

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

02 mar 2009, 11:00

A Kuba mówi "bruda" co oznacza brodę ale tez brudasa hihi :ico_haha_02: a jak widzi wronę to krzyczy kra-kra. Ostatnio raz tez udało mu się powiedzieć "no" na nosek

Awatar użytkownika
Agnieś81
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

02 mar 2009, 11:18

kilolek, tak robiłam zdjęcia, żeby tych kotów nie było widać :ico_wstydzioch: My nie mamy dywanów i też jak się odkurzy to wcale nie widać, żeby było odkurzone. A codzienne zmywanie podłóg to nie dla mnie :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Janiolek

02 mar 2009, 11:23

ja pod Lenki lozkiem odkurzam bez problemu, a u nas skladam kanape, a raz na jkis czas ja odsuwam, to tzw "poszukiwanie skarbów" :-D i wtedy przy okazji odkurzam. A dzis mam kupe roboty bo wszystko porozwalalałam jak sie wypakowywalismy wczoraj, Marek ma obejzec ta nieszczesna pralke, mam nadzieje ze ja naprawi, a jak nie to znalezlismy jakis AGD outlet gdzie sa sprzety powystawowe, itp. bo naprawiac u fachowca nie ma sensu-pralke kupilismy za 180zl

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 mar 2009, 16:13

teraz to mi serce złamałyście :ico_oczko: ale ten ost raz wam wybaczę ważne ze wiem i ze się cieszę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a gdzie byłam to troszkę tu troszkę tam mój mąż cały czas w rozjazdach a teraz się najedliśmy więc siedzę i kawkę pije :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Janiolek

02 mar 2009, 17:44

a my dzis bylysmy na wiosennym spacerku. Lenka sie bardzo cieszyla ze moze sobie pochodzic bez przeszkod (poza wszeczhobecnymi po roztopach gównami), bylysmy na placu zabaw, a teraz Lenka poszla na drugie lulu :ico_szoking: dawno to sie nie zdazylo, ale harce i wiosenne przesilenie robia swoje :-) Kupilam sobie pierwiosnka w doniczce i oglszam wiosne :-D

barbara123
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

02 mar 2009, 21:52

:-) kilolek brzuszek duży zdjęcie wstawie jak bede mieć ostatnio tylko Oleńka była fotografowana co sie i tak nie czesto zdaza bo fotki zazwyczaj robią chrzestni bo my dalej aparatu sie nie dorobiliśmy
My tez dzis po wiosennym spacerku, tyle ze u mnie jeszcze sporo sniegu i niestety nie wszedzie :-) sie da isć :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

załamałam sie w tym miesiacu to tylko same opłaty a to podatek, a to ubezpieczenia za mnie za dom i te bieżace do tego wszystkiego- a meza wypłata mała bo luty krótki godz mało a jeszcze choróbsko było

Awatar użytkownika
mysiorka023
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

02 mar 2009, 22:10

u nas niestety też teraz kiepsko z kasą , dziś właśnie klęłam na siebie że tak nie w porę robię to prawko , masakra , w dodatku same kłopoty ale na szczęście już wiosna idzie więc może i te kłopoty zmienią charakter na łagodny
Agnieś81, fajnie się dzieciaki bawią jakbym widziała moją gromadkę :-)
a my dzis bylysmy na wiosennym spacerku.
my też , mała była wniebowzięta , biegała swobodnie , cieszyła się straszliwie

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

02 mar 2009, 22:34

Oj u nas też koszmar z opłatami! Jak ja bym chciała pod tym względem mieszkać w bloku!!! Znowu 600 zł za gaz! 300 za prąd, do tego raty i telefony. A rachunku za wodę nadal nie ma! Sama nie moge podać im stanu licznika, bo wodomierz mamy w studzience :ico_noniewiem: a ja tam nie wlezę, co tam nawet klapy od tej studzienki nie podniosę :ico_noniewiem:
Dobrze, że trzynastka dziisiaj była :ico_haha_02: chociaż miałam nadzieję, że zostanie na to sanatorium nieszczęsne :ico_noniewiem: albo na spłatę chociaż kawałka kredytu.
Teraz to już koniecznie musimy do sanatorium jechac oboje, bo nie dam rady sama 10 dni z Kubą w górach i wielkim brzuchem :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Janiolek

02 mar 2009, 22:47

my na szczescie oplaty w normie, luty byl troche lzejszy wiec nadrobilismy pare zaleglosci. Od jutra na dobre zaczynam zajecia...ech znowu :-D teraz to juz tylko moge powiedziec "byle do wakacji"

Wróć do „Przedszkolaczki”