Heeej, ja jestem, ale nie miałam czasu Was dokladnie doczytac... obejrzalam za to filmiki - SHOO - Jasper jest niesamowity, widac, ze wszystko mu bardzo smakuje!!! I jaka gesta ta kaszka!! I jakie lychy wielkie polyka!!!!

(a propos - wygodna taka zagieta lyzeczka?? bo mi sie zdaje, ze nie...

) Jak ja bym Su wlozyla do buzi taka ilosc kaszki, to pewnie by natychmiast zwymiotowala... moze Wam niedlugo nagram jak wyglada nasze karmienie kaszka...

niby na gesto, ale jak zobaczylam konsystencje kaszki Jasperka, to...

Nasza kaszka na gesto=kaszka 5 razy rzadsza niz Jasperkowa, a mala i tak nie chce jesc... dzisiaj probowalam dwa razy...
JAGNA - jakie Emi ma piekne te zabki, no normalnie jak dwie lsniace perly!!!!!!!

Moja Su ma ciagle takie male wypierdki... A myjesz juz Emi te zabki?? Kupilas paste?? U nas karmienie wyglada tak samo - mala oblozona pieluchami od stop do glow, bo inaczej co chwila bym musiala ja przebierac... i zazwyczaj nie trzymam miseczki z jedzeniem w reku, tylko stoi na lawie, a ja mam lewa reke wolna wlasnie po to, zeby zapobiegac wkladania raczek do buzi i brudzenia wszystkiego...
Co ja jeszcze chcialam... aaaa.... zszokowala mnie dzisiaj informacja, ze Twoi chlopcy (o ile dobrze przeczytalam) spia w jednym lozku i pod jedna koldra??????????? Przeciez to juz prawie dorosli chlopcy

Ojjjj, pomysl z lozkiem pietrowym to swietne rozwiazanie, jesli nie macie miejsca na dwa oddzielne lozka. Moim zdaniem chlopaki powinni juz dawno spac osobno...