JAGNA - nie mam juz wpywu na to czy cos kogos wqrwia, czy nie... Twoim zdaniem jak mialam to napisac, zebys sie nie zdenerwowala?? Nie zamierzam ubierac wszystkiiego w piekne slowka, zeby kogos nie urazic (tak, jak bylo z Kamila, ze nie mozna bylo napisac nic z dezaprobata, bo sie obrazala), nie zamierzam przepraszac, bo nie uwazam, zebym zrobila cos zlego. W zwykly spsob napisal Ci, ze uwazam, ze chlopcy sa duzi i powinni spac oddzielnie. Nie napisalam Ci np., ze jestes wyrodna matka, ze wydajesz pieniadze na glupoty zamiast kupic chlopakom lozko pietrowe albo cos w tym stylu!!!! I nie pisz mi, ze ja nie wiem w jakich warunkach zyja niektorzy ludzie, bo wiem doskonale!!! sama mam w rodzinie kilka takich osob!!!! I wyobraz sobie, ze sie wlasnie zastanowilam przed napisaniem postu, bo nie chcialam, zebys to odebrala jak atak na siebie (jak ostatnio z tym odchudzaniem i ze robie z Ciebie imbecyla - do tej pory nie rozumiem tej chorej akcji, jakas sie zrobilas przewrazliwiona, moze tylko na mnie

), ale widze, ze nie wyszlo... trudno, nie bede sie z niczego tlumaczyc, wyrazilam tylko swoja opinie, nie musisz sie z nia zgadzac. A jak Cie tak ciagle wqrwia to, co pisze do Ciebie, to po prostu przestane i sie nie bedziesz musiala denerwowac.
[ Dodano: 2009-03-03, 08:56 ]
Czesc SHOO
no i jasne, ze dla kazdego byloby lepiej, zeby miec wlasny kat i spac osobno
hhhmmm... a czy ja napisalam cos innego? nie - napisalam, ze chlopcy powinni spac oddzielnie (dla ich wygody!) tylko, że ujelam to w inny sposob i juz dym...
dobra, niewazne, koncze temat...
co do kaszki Jasperkowej - u mnie by to nie przeszlo, pisalam juz...
a jesli chodzi o pogode... u nas tez dzisiaj zachmurzenie i kropi, wiec przybij piatke ;)