A wiecie co, przedwczoraj odezwała się do mnie Kamila, ponownie zaprosiła mnie na nk
wow

Iwona H,![]()
może wywaliła Cie przez przypadek...z pędu....????
łłłoooo matkooo, już niczego bardziej głupiego nie mogła wymyślić...zaproszenia nie przyjęłam i piszę do niej czy po to mnie wyrzuciła żeby znowu zapraszać? I dalej żeby darowała sobie. A ona na to,że nie wie czemu ale samo pousuwało jej się
Dziwnym trafem pousuwały się tylko znajomi z forum, nie sądzicie?
"Serce dziecka"Gie, jaka fundacje wspierasz?
pamiętaj, że ja tu jeszcze jestem...Mój K. przeczytał post GIE....odnośnie jej szoku..
eehhh...Myślę,że ona przeczytała to,co napisałam na forum, że nie wiem czym sobie zasłużyłam,że mnie wywaliła i dlatego ponownie mnie zaprosiła
bo Jej maz mnie nie usunal z N-K... zreszta... to i tak nie problem wejsc na czyjs profil...Gie, a skąd wiedziałaś o nowych poczynaniach Huberta?
Cześć ShooIwona H, czesc czesc
To od tego roku mój też będzie miał imieninki 17 marca. Do tej pory jakoś nie zwracałam uwagi na to. Zresztą kiedy Paulinka ma imieniny też nie wiemMój Patryk obchodzi imieninki właśnie 17 marca...a jutro mój teść....
Dokładniełłłoooo matkooo, już niczego bardziej głupszego nie mogła wymyślić...
Chyba czegoś nie doczytałam"Serce dziecka"
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość