dzień dobry....zapraszam

w poniedziałek z Julką do ortopedy popołudniu i troszkę się boje tego co powie bo nastraszyła mnie pediatra jak wypisywała mi skierowanie

oj i to bardzo...ale wiem,ze Jej u rodziców dobrze bo dzownimy codziennie i jest bardzo zadowolona,opowiada co robiła przez cały dzień....ostatnio nawet mi powiedziała"ze po co dzownie bo Ona jest zajeta"jak tam bez córci się czujesz?Tęsknisz pewnie?
no a ja właśnie wziełam się za siebie i chodzę do limu. Już mam tyle wizyt zapisanych a jeszcze chcę do ortopedy iść, dzisiaj u dermatologa byłam. Za 2 tyg na usg piersi za 3 tyg do ginekologa. Za miesiąc znowu do dermatologa no i nazbierało się tego trochę. Aha i jeszcze na usg tarczycy muszę się zapisać. Ale będę miała gruntowny przeglądna badania sie porządne w kwietniu wybiore -
będziemy będziemy, a co to za praca? Co byś tam robiła?trzymajcie kciuki - on bedzie we wterek albo srode w Jelenie Górze - jeszcze ma zadzwonic dokladnie co do godziny i miejsca spotkania :)
dziękuje bardzogosia888, ale Ty slicznie wygladasz! super te zdjecia!!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość