Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 mar 2009, 13:04

Już wysyłam
dziekuje, juz odebralam :ico_sorki: :ico_sorki:

Cos cichutko dzisiaj :ico_noniewiem:

Gie a Twoj Pan ma teraz wolne, ze zajmuje sie Su, czy tesciowa dalej zle sie czuje???

[ Dodano: 2009-03-04, 12:10 ]
My lecimy na spacerek, jal wrocimy to moze zajrze, ale nie obiecuje, bo dzis robie zsszlyczki na obiadek , a to troch ezajmuje czasu, a nie wiem jak ja sie wyrobie z tym moim chlopczykiem malym

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 mar 2009, 13:14

Cos cichutko dzisiaj
noooo, to wszystko przez Margarite :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: niech szybko konczy ten remont...
Gie a Twoj Pan ma teraz wolne, ze zajmuje sie Su, czy tesciowa dalej zle sie czuje???
Pan ma wolne od poniedzialku, idzie do pracy dopiero jutro na 18:00. Tesciowa czuje sie dobrze, ona ma takie jednodniowe ataki... i tak przychodzi do Su od poczatku tygodnia, bo pan jezdzi i kupuje czesci do samochodu i ciagle cos zalatwia u mechanikow... Dzisiaj znowu wykryli cos, co wymaga naprawy... ja juz nie mam sily, wydalismy juz prawie 1000 zl na czesci, a gdzie jeszcze` robocizna?? Caly zwrot z US pojdzie na naprawde samochodu - kurna, zawsze jak mamy jakas kase "gratis", to znajduja sie wydatki... :ico_placzek: :ico_placzek:

no, ale trzeba sie cieszyc, ze przynajmniej jest ta dodatkowa kasa, bo jakbysmy nie mieli w ogole...?? :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-03-04, 12:15 ]
papaaa PATI - udanego spacerku :)
Ostatnio zmieniony 04 mar 2009, 13:23 przez Gie, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 mar 2009, 13:22

Gie, napisalam Ci, czemu idziemy do lekarza, odpowiedz jest na stronie 513 ;-)

tylko kontrola...i chcemy sie upewnic, ze te plamki na buzi Jasperka to nic groznego...chociaz nie wiem, na co moglby byc uczulony... duzo roznych rzeczy dostaje :/

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 mar 2009, 13:25

, napisalam Ci, czemu idziemy do lekarza, odpowiedz jest na stronie 513
ttaaaakkk?? a to przepraszam, musialam nie zauwazyc... :ico_sorki: :ico_sorki: juz patrze...

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 mar 2009, 13:25

Dzisiaj znowu wykryli cos, co wymaga naprawy... ja juz nie mam sily, wydalismy juz prawie 1000 zl na czesci, a gdzie jeszcze` robocizna?? Caly zwrot z US pojdzie na naprawde samochodu - kurna, zawsze jak mamy jakas kase "gratis", to znajduja sie wydatki... :ico_placzek: :ico_placzek:
my tez cos ciagle z tym samochodem mamy... albo klocki,albo olej, albo przeglad.. no i ostatnio po tym naszym wypadzie na wertepy,cos sie z przekladnia kierownicy stalo.. te nasze glupie pomysly, zeby jezdzic bocznymi drogami... ech :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 mar 2009, 13:29

juz przeczytalam o tym lekarzu, sorry, jakos to ominelam... :ico_sorki:
myslisz, ze mogliby dodawac do tych jogustow krowie mleko?? ale to sa jogurty dla takich dzieci, tak? no to chyba na mleku modyfikowanym... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
my tez cos ciagle z tym samochodem mamy... albo klocki,albo olej, albo przeglad.. no i ostatnio po tym naszym wypadzie na wertepy,cos sie z przekladnia w kierownicy stalo.. te nasze glupie pomysly, zeby jezdzic bocznymi drogami... ech
a no wlasnie... jak nie urok, to... :ico_oczko: :ico_oczko:

takie zycie..., buuu....

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 mar 2009, 13:40

IWONKA - czemu ostatnio masz dla nas tak malo czasu?? I co z Kamila??
G. siedzi w domu i nie dopuszcza mnie za często do komputera :ico_zly: ale od jutro ma pierwsze zmiany :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Żartuję oczywiście. Pogoda jest w miarę ładna, to wychodzimy na dłuższe spacerki a przy okazji zawsze załapiemy się na kawkę :ico_oczko: jak nie do kuzynki, to do siostry albo szwagierki.

[ Dodano: 2009-03-04, 12:42 ]
A teraz jestem w trakcie robienia pączków, wczoraj dzieci mojego brata złożyli zamówienie :-) . Paulinka poszła na spacerek z moją siostrą a G. zabrał Patryka i pojechali na zakupy. Mogę poszaleć w kuchni.

[ Dodano: 2009-03-04, 12:43 ]
A.... zapomniałam napisać,że tego zaproszenia od Kamili nie przyjęłam.

[ Dodano: 2009-03-04, 12:46 ]
I jeszcze odnośnie lekarzy, ja chyba też jutro albo pojutrze będę musiała wybrać się z Paulinką bo dziś zauważyłam u niej pleśniawki, pędzelkuję jej buzię, ale jeśli to nic nie da, będziemy musiały odwiedzić naszą panią doktor.

[ Dodano: 2009-03-04, 12:46 ]
Kurczę, jak ja jestem to Was nie ma. :ico_placzek:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 mar 2009, 13:50

Gie, no wlasnie nie wiem, jakiego mleka tam dodaja.. powyrzucalam te puste sloiczki i musze kupic nowe, zeby zobaczyc.. dzisiaj moze skocze do sklepu w Gibie..

w ogole, bardzo ladne nowe zdjecie w podpisie :ico_brawa_01:

Iwona H, Ty to jestes znana kucharka w okolicy, nic dziwnego, ze skladaja u Ciebie zamowienia... kuchnie wysylkowa tez prowadzisz? bo ja bym reflektowala :-D

[ Dodano: 2009-03-04, 12:51 ]
Iwona H, a czym sie objawiaja plesniawki? to taki bialy nalot na jezyku, nie?

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 mar 2009, 14:13

IWONKA - ja tez sie pisze na kuchnie wysylkowa... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
A.... zapomniałam napisać,że tego zaproszenia od Kamili nie przyjęłam.
ach, wlasnie bylam ciekawa jak sie sprawa rozstrzygnela...
bo dziś zauważyłam u niej pleśniawki, pędzelkuję jej buzię, ale jeśli to nic nie da, będziemy musiały odwiedzić naszą panią doktor.
a od czego to sie robi?? i czym pedzlujesz jej te buzke? masz jakis specjalny preparat??
Gie, no wlasnie nie wiem, jakiego mleka tam dodaja.. powyrzucalam te puste sloiczki i musze kupic nowe, zeby zobaczyc.. dzisiaj moze skocze do sklepu w Gibie..
no sprawdz koniecznie..., zeby sie nie okazalo, ze Jaspi wcina krowie mleczko... i stad te plamy... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
w ogole, bardzo ladne nowe zdjecie w podpisie
dziekuje w imieniu Suzuki :ico_oczko: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 mar 2009, 14:36

Iwona H, a czym sie objawiaja plesniawki? to taki bialy nalot na jezyku, nie?
Tak, to jest taki biały nalot.
kuchnie wysylkowa tez prowadzisz? bo ja bym reflektowala :-D
Nie myślałam jeszcze o tym :ico_noniewiem: , ale jak już klientki są to najwyższy czas pomyśleć i o tym. :-D
IWONKA - ja tez sie pisze na kuchnie wysylkowa... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
E mailem może być? :ico_oczko:
a od czego to sie robi?? i czym pedzlujesz jej te buzke? masz jakis specjalny preparat??
Nie mam pojęcia od czego, może od brania zabawek do buzi, nie są sterylnie czyste :ico_noniewiem: a pędzelkuję jej takim specjalnym preparatem FLUMYCON, już kiedyś też miała pleśniawki i to miała przepisane.

[ Dodano: 2009-03-04, 13:37 ]
Wtedy po kilku maźnięciach pomógł ten preparat.

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”