Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 mar 2009, 12:25

aaa, dostalam od jednej Pani dwa cukierki (moje ulubione kukulki), ale oddalam je kolezance... I'm proud :-D
well done!! <clap clap> :-D

odnosnie tego wiatru tutaj, to ciagle wieje tak, ze szok.. wiatr wieje z predkoscia ok. 60 km/h, czyli 7/8 w skali Beauforta :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 mar 2009, 12:37

well done!! <clap clap>
"senks" :ico_oczko: :ico_sorki: :ico_sorki:
wiatr wieje z predkoscia ok. 60 km/h, czyli 7/8 w skali Beauforta
nie zazdroszcze...

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 mar 2009, 12:59

my sie idziemy teraz karmic kasza na gesto... a i chyba dzisiaj nici z codziennego spacerku... no, chyba, ze chcemy sobie polatac ;-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 mar 2009, 13:14

smacznego dla Jasperka... i niech Mu mama nie podjada tej kaszki :ico_oczko:

masz racje, lepiej zrezygnowac ze spaceru w taka pogode...

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

05 mar 2009, 13:44

Witam znowu.
Shoo filmik fajny :ico_brawa_01: Moja Jula tez zapedy robi do przewrotow a potem wrzeszczy bo jak sie juz odwroci z plecow na brzuch to sie jej z powrotem nie chce :ico_olaboga:

Gie trzymam kciuki za wytrwalosc w postanowieniu. A mi bez diety znowu waga spadla juz jest 66 :ico_brawa_01: Jeszcze z 4 kg i bedzie super.

A bylysmy na zakupkach i przy okazji kupowania Wiki majtusiow kupila Juli butki tz skorzane kapciuszki bedzie miec jak znalazl jak zacznie dreptac .A ze byly na promocji to trzeba bylo kupic.Bo normalnie w sklepie duzo wiecej kosztuja.
Obrazek

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 mar 2009, 14:11

SZKRAB - urocze buciki!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

05 mar 2009, 14:27

Ani sie obejrzymy jak beda potrzebne. Dobrze ze mam mnostwo bucikow po Wiki bo ceny butow dzieciecych powalaja na kolana :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 mar 2009, 14:36

Ani sie obejrzymy jak beda potrzebne. Dobrze ze mam mnostwo bucikow po Wiki bo ceny butow dzieciecych powalaja na kolana

wiem, kiedys sie rozgladalam... ceny jak za buty dla doroslych, albo drozsze...

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 mar 2009, 14:38

Ani sie obejrzymy jak beda potrzebne. Dobrze ze mam mnostwo bucikow po Wiki bo ceny butow dzieciecych powalaja na kolana :ico_olaboga:
bardzo ladne kapcie (albo: papucie, jak to mowimy na Slasku :-D)

a z tymi cenami, to masz racje.. tutaj para bucikow w sklepie w centrum to wydatek ok. 20 euro!! :ico_olaboga:
jeszcze nie szukalam butow dla Jasperka, ale mam nadzieje, ze znajde tansze, bo przeciez dzieciom tak szybko stopy rosna... a 20 euro (dodatkowo) co miesiac, to nie byle co...

Gie, kaszka smakowala, jak zawsze ;-) a pozniej byl bananowy bek :-D
w sensie tak zapachnialo bananem, jak mu sie odbilo hehe
na spacerek nie poszlismy... poczytalam mu troche wierszy Tuwima (ale musialam czytac na odleglosc, bo chcial mi kartki z ksiazki wyrywac :ico_szoking: )
teraz usnal i pewnie sni mu sie Lokomotywa :-D

a ja zabieram sie za robienie papki dla niego... dzisiaj kabaczek, marchewka, cukinia i ziemniak :-) mam nadzieje, ze tym razem garnka nie spale :ico_sorki:

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

05 mar 2009, 14:59

para bucikow w sklepie w centrum to wydatek ok. 20 euro!!
Shoo to i tak nie tak tragicznie. Tu np buciki z Elefanten to tak od 35 euro. Tansze tez sa mozna dostac juz za 10 euro ale nie zawsze sa miekkie i wyginajace sie na wszystkie strony . A pierwsze buciki powinny byc miekkie wygodne latwo zginac sie w podeszwie jak sei je wezmie do reki wtedy dziecku latwiej chodzic i do tego usztywniac kostke. I niestety nie zawsze trafi sie na to wszystko w tanich butach. Potem jest latwiej jak juz dziecko opanuje sztuke chodzenia .

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”