Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 mar 2009, 17:24

A ja dalam dzis malemu indyka w sloiczku i chyba mu nie smakowalo, troche pojadl i wiecej nie chcial, ale za to wypil 100 ml herbatki :-)
dziwne, bo moj tez indyka nie trawi (ze sloiczka,bo sama mu nie gotowalam jeszcze miesa.. poza kurczakiem)... o ile zwykle smakuja mu (jako tako) te sloiczki, to przy indyku mial odruch wymiotny... moze po prostu to indycze mieso jest nie takie?
ja tam za indykiem tez nie przepadam, za suchy jak dla mnie ;-)

czekamy na filmik :-)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 mar 2009, 17:31

moze po prostu to indycze mieso jest nie takie?
nie mam pojecia, ale jak probowalam to takie mdle jest i strasznie smierdzi, bleeee, nie dziwie sie mu, ze nie chcial jesc, inne miesko zje, ale za tym nie przepada

Jeszcze 4% :-D

[ Dodano: 2009-03-05, 16:36 ]
UWAGA ZROBIONE- oto filmik :-D

http://przeklej.pl/d/0000or7qc4fm/imgp2751.mov

Wpisac prosze haslo Eryczek

[ Dodano: 2009-03-05, 17:08 ]
Jejku jakie pustki, gdzie sie podziewacie dziolchy, ja zaraz bede musiala isc :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 mar 2009, 18:16

ja jestem, ale prasuje... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 mar 2009, 18:24

ja jestem, ale prasuje... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
acha, witaj juz z domku, jak tam Su???
Zakupki zrobione??? Ja lwasnie grzeje mleczko malemu i bedzie jadl maly rozrabiaka :-)

[ Dodano: 2009-03-05, 17:32 ]
To kolejny filmik, ciag dalszy popisow w lozeczku :-D
http://przeklej.pl/d/0000os0ng4fm/imgp2750.mov

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 mar 2009, 19:18

Pati85, ja wlasnie sciagam drugi filmik (nie zauwazylam pierwszego, ale teraz widze i za chwile tez go sciagne) :-D

zapomnialam rozmrozic mieso na kolacje :ico_olaboga:
pamietalam o tym w poludnie, ale mysle sobie "mam jeszcze czas,wyjme je za godzine"... pozniej wiedzialam, ze mam cos zrobic, cos za mna lazilo,ale nie wiedzialam co... i teraz A. mnie pyta "co na kolacje"... hmm, poslalam mu te emotke - :ico_noniewiem: ..chyba sie nie ucieszyl :-D
ale dzisiaj zagral na gieldzie i zarobil 90 funtow, wiec napisalam mu, ze skoro jestesmy bogaci, to moze jakies jedzenie na wynos kupimy :-D

Gie, mnie ostatnio A. probowal wrobic w prasowanie koszul, ale wykrecilam sie i powiedzialam, ze nie mamy tu deski do prasowania (zostala w starym mieszkaniu)... nie, zebym cale zycie prasowala bez deski, jak mieszkalam w Polsce...koc na stol i prasowanko... ale,ze o tym nie wspomnialam, a A. stwierdzil "no fakt, nie mamy deski.. no coz.." :-D to mi sie upieklo... jak ja nienawidze prasowac :ico_zly:

[ Dodano: 2009-03-05, 18:19 ]
i wlasnie, jakie sloiczki malej kupilas? jakies nowosci??

[ Dodano: 2009-03-05, 18:22 ]
Pati85, ten pierwszy filmik nie chce sie sciagnac... wyskakuje mi informacja, ze nieprawidlowe haslo..a wpisuje Eryczek, a nawet skopiowalam to stad i wkleilam, ale nie dziala :/

[ Dodano: 2009-03-05, 18:33 ]
aaa i pamietacie, jak pisalam Wam o tym kurczaku sloiczkowym, gdzie napisane jest "dobranoc"? podalam to malemu wczoraj na wieczor (zamiast w porze obiadowej, bo wtedy bylismy u lekarza)... i zjadl caly sloiczek (200g) :ico_szoking:
musialo mu to smakowac... zwykle zjada te male sloiczki 125g... chyba zaczne mu podawac wiecej

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 mar 2009, 19:33

Pati85, ten pierwszy filmik nie chce sie sciagnac... wyskakuje mi informacja, ze nieprawidlowe haslo..a wpisuje Eryczek, a nawet skopiowalam to stad i wkleilam, ale nie dziala :/
kurcze wiesz ci zle wpisalam haslo i teraz nie wiem jak pisalam, no nic wgram jeszcze raz ale to juz jurto.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 mar 2009, 19:42

No mi tez wyskakuje bledne haslo... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

SHOO - niezle wykombinowalas z ta deska, szacun... ale faceci sa malo domyslni i nie potrafia wpasn na pomysl z kocem na stole, albo nawet na podlodze... :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:

Ze sloiczkow nic nowego chyba nie kupilam... a nie, wzielam jeden nowy deserek owocowy, jest tam jablko, morele i winogrona chyba... :ico_noniewiem: Kupilam kaszke manne na mleku modyfikowanym i kaszke morelowa.

Co do indyka - moja Su tez za cholere nie chce tego jesc... wcale sie nie dziwie, smierdzi ismakuje obrzydliwie... je cielecine, ale indyka nie tyka...

[ Dodano: 2009-03-05, 18:43 ]
zjadl caly sloiczek (200g)
musialo mu to smakowac...
jesuuuu, ale zarty ten Twoj Jaspi... :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super!!!

[ Dodano: 2009-03-05, 18:50 ]
a propos cieleciny - dzisiaj Pan karmil Su i wypadl mu sloiczek na podloge... caly bujaczek jest oblepiony zolto-brazowa papka przypominajaca... hhmmm...

musze dzisiaj zdjac ten pokrowiec i uprac... czy ktoras z Was juz go prala?? Troche mam stracha...

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 mar 2009, 20:06

Co do indyka - moja Su tez za cholere nie chce tego jesc... wcale sie nie dziwie, smierdzi ismakuje obrzydliwie... je cielecine, ale indyka nie tyka...
u nas dokladnie to samo... mam wrazenie, ze najbardziej mu wlasnie smakuje cielecina, pozniej kurczak, pozniej jagniecina, pozniej ryba (nie lubi), a na koncu indyk (wymiotuje) :-D ...a i gdzies tam w srodku wieprzowina pewnie, raz tylko podalam, ale nie pamietam, czy smakowalo mu..
jesuuuu, ale zarty ten Twoj Jaspi... :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super!!!
noo, a nie wyglada, nie? :-D ma apetyt chlopak, od poczatku nie mielismy z nim zadnych problemow, jezeli chodzi o jedzenie... :ico_sorki: oby tak zostalo..
a propos cieleciny - dzisiaj Pan karmil Su i wypadl mu sloiczek na podloge... caly bujaczek jest oblepiony zolto-brazowa papka przypominajaca... hhmmm...
kupe? :-D

zazdroszcze Ci, ze Twoj Pan karmi Zu (lyzeczka), moj A. nie ma do tego cierpliwosci... butle - ok, bo szybko leci i maly chetnie je... a ze sloiczkiem, to sie trzeba wiecej nameczyc, bo Jaspi sie wierci, macha rekami, czasami pluje i prycha... tak wiec A. po 2 minutach stwierdza, ze "nie smakuje mu to".... po czym, ja sie biore za karmienie i jakos za kazdym razem miseczka jest pusta :ico_noniewiem:
na kapiele w dalszym ciagu nie udalo mi sie go namowic... ciagle sie wykreca, chyba skapituluje, bo przeciez go do tego nie zmusze... a i on nie zna tych "zakamarkow" na ciele malego, ktore trzeba wacikiem przetrzec, albo zwrocic wieksza uwage... nie wiem, czy by dokladnie mu uszka wyczyscil, albo czy by mu wody do oczu nie nalal... on ma czasami takie niezdarne ruchy :ico_noniewiem: troche sie boje powierzyc mu Jasperka w kapieli... chociaz pewnie by sobie poradzil...
musze dzisiaj zdjac ten pokrowiec i uprac... czy ktoras z Was juz go prala?? Troche mam stracha...
ja jeszcze nie pralam, chociaz tez musze... a czemu sie boisz?

[ Dodano: 2009-03-05, 19:12 ]
aaa dzisiaj PARIS HILTON leci :ico_brawa_01: bedziemy ogladac :-D
tylko to chyba bedzie 4-ty odcinek... reszte przegapilam :ico_noniewiem:

ale pewnie polapie sie, o co chodzi, bo skoro to program o Paris, to nie moze byc zbyt skomplikowany... ;-)

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 mar 2009, 20:18

Dobry wieczór :ico_oczko:
My dziś znowu wkręciliśmy się na obiad, rano o 9ej zadzwoniła siostra czy ja z dziećmi nie chcemy się zabrać z nimi do mamy i pojechaliśmy, byliśmy tam aż do 16ej. Patryk wyszalał się na dworze zresztą Paulinka też zaczerpnęła świeżego powietrza tyle,że cały czas nosiłam ją bo nie brałam wózka a nosidełka razem z nią nie chciało mi się dźwigać.

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 mar 2009, 23:14

witam wiatm witam :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

no mam juz dobre wieści
pokój pomalowany, podłoga zrobiona no i posprzątane.
Jutro P. jedzie po mebelki :DD :DD :DD
Wpadłam tak tylko szybko sie przywitać i coś nastukać, ale idę spać bo padam na twarz ;-)

A w ogole to nie mam prądu w jednym pokoju i nie miałam neta przez całe popołudnie i wieczór, dopiero jak P. wrócił to zrobił :DD

Może uda mi sie jutro wstawic jakieś fotki ale nie obiecuję.

Wiem że jutro muszę gnać z Majką do lekarza, ma wysypkę jakąś :ico_zly:
:ico_zly: :ico_zly: i to już dłuższy czas.

Wybaczcie ale was znowu nie doczytam bo jest tego ogrom, także jakbyście mogły w jakimś skrócie przedstawić sytuację było by bardzo miło ;-)

No nic lecę lulki bo P. juz tupie noga koło kompa, to allegro :ico_zly:

Kolorowych babeczki ;-)
'Ale się za wami stęskniłam to szok :DD :DD :DD

[ Dodano: 2009-03-05, 22:14 ]
gie nowe zdjęcie Su - jak zawsze rewelacja :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”