[ Dodano: 2009-03-05, 21:11 ]
dokladnie jestem tego samego zdania, pocesarce nie mozna sie nawet podniesc , zakaszlec ani zasmiac, boli jak cholera, a przy porodzie naturalnym boli tylko krocze ktore jest naciete, i po paru godzinach czlowiek moze sie poruszac i wszystko robic przy dzieckurodziłam naturalnie gdybym kiedyś miała wybierać wybrałabym poród naturalny bez zastanowienia. Fakt boli ale jak szybko człowiek staje na nogi i jaką ma siłę psychiczną.
[ Dodano: 2009-03-05, 21:13 ]
wiesz ile kobiet chcialo by byc na twoim miejcu troche pocierpisz ale dostaniesz w zamian najwiekszy skarb na swieciepuchną mi dlonie kostki i stopy czuje się koszmarnie. Boli mnie w pchwinach ciągnie kłuje a brzuszek mi nawet jeszcze nie opadł i nie wiem ile ta ciąza jeszcze potrwa, wiem że serdecznie dosyc mam cierpienia tego, ze ciężko lezeć i spać bo boli.
[ Dodano: 2009-03-05, 21:14 ]
ja cala ciaze czulam sie superrrrrrrrr , ale ostatnie 3 tygonie tez mnie wszystko dopadlo, bylo ciezko, aleeeee warto chwile pocierpiec
[ Dodano: 2009-03-05, 21:16 ]
nie nie szkodzi , ale dziecko i tak nie wiedzi tych wszystkich kolorow, a na tym tylko pelno kurzu ja mojej powiesilam jak miala 3 miesiacea czemu ??? dzieci mojej siostry miały cos szkodzi dzieciom czy coś???